Følg Cappelen Damm

Skaff deg gratis, bærekraftig og smakfull mat

Pressemelding   •   apr 24, 2019 18:40 CEST

Vi blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. Fredag klokken 1600 blir det boklansering med "Bobler x Gatemat x Sankeboka" på Kolonihagen Frogner i Oslo.

Det finnes utrolig mange gode vekster i naturen.
Grønnsaker, salater, urter, skudd på trær, blomster, busker, røtter, tang og bær - alt sammen både sunt og velsmakende. I Jørgen Ravndals nye oppslagsverk Sankeboka lærer du deg å identifisere 173 av de beste, ville vekstene, hvor de vokser og når du bør plukke dem.

Ravndal er kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo.
I Sankeboka gir han deg et unikt innsyn i hvordan en kokk ville brukt disse råvarene, med prøvde anbefalinger og oppfordringer til å eksperimentere. Han beskriver hver art utførlig og alle vekstene er illustrert med fotografi.

-Med denne boken har jeg prøvd å lære bort det jeg kan, på en måte som er så oversiktlig som mulig. Det er en bok som jeg skulle ønske jeg hadde tilgjengelig da jeg først startet med sanking, forteller Ravneberg. I sitt virke som kokk er han meget opptatt av smaken, nærheten til råvarer fra vår unike natur og en bærekraftig utnyttelse av jordens ressurser. -Sankeboka er en håndboken som er ment som en guide for å gi deg et hjelpemiddel til utforsking av naturens mange mulige bruksområder. 


Velkommen til lansering!
Fredag klokken 1600 blir det boklansering med "Bobler x Gatemat x Sankeboka" på Kolonihagen Frogner i Oslo.
I tråd med boken serveres det mat og drinker fylt med masse friske urter 🌿
Jørgen går selv rundt, svarer på spørsmål og prater litt om boka!

https://www.facebook.com/events/2350669165166018/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.