Gå videre til innhold
Storpolitikk og krim på Krimfestivalen

Pressemelding -

Storpolitikk og krim på Krimfestivalen

«Storpolitikk og krim» er tema på krimfestivalen i Oslo fredag 6. mars klokken 11.30. Kari Birkeland samtaler da med Per Arne Totland, Ole Kristian Ellingsen, Ingar Johnsrud og Kristina Ohlsson.  

Om hundre år er allting gjemt av Per Arne Totland beskriver russisk hybridkrig mot Norge på Svalbard. I boken setter den russiske presidenten i verk en omfattende plan for å undergrave Norges suverenitet på Svalbard, og historien fanger opp den dagsaktuelle konflikten mellom Russland og Europa. Scenarioet spenningsromanen beskriver er høyst tenkelig i dagens situasjon. 

På krimfestivalen samtaler Totland blant med Ole Kristian Ellingsen, som er aktuell med den virkelighetsnære spenningsromanen Solguden. Solgudens historie spenner rundt så vel Statoil som regjeringens Afrika-satsning, bruk av norske oljepenger og problemet med Afrikas "White, Robber Barons», de beryktede hvite forretningsmennene som styrer store deler av Afrikas økonomi.

Boken foregår blant annet i Zimbabwe. Gjennom et dristig og farefullt spill avdekker hovedpersonene hvordan norsk godtroenhet og norske oljemilliarder utnyttes i et gigantisk bedrageri som involverer både kjente statsledere og beryktede, hvite forretningsmenn

Les mer her:

http://www.krimfestivalen.no/

https://www.facebook.com/pages/Om-hundre-%C3%A5r-er-allting-gjemt/697292753699183?fref=ts

https://www.facebook.com/bokasolguden

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.