Følg Cappelen Damm

Strikk designer-looken selv med Tine Solheims oppskrifter

Pressemelding   •   mar 05, 2013 10:27 CET

Ny bok kommer: 8. april

Tine Solheims strikkebok “Masker og interiør” er inspirert av franske og italienske designere.

Strikketrenden har fått full oppsving og en av de som har stått i front for moderne strikk i Norge er bestselgende strikkebokforfatter Tine Solheim.

“Masker og interiør” er den femte boka fra hennes hånd. Her bruker Tine Solheim kunnskap fra sin tid på innsiden av franske designhus til å skape enkle og luksuriøse strikkeoppskrifter du kan kle både deg selv og hjemmet med.

Solheim viser hvordan garnrester kan brukes til å strikke noe så eksklusivt som fargesprakende Missoni-inspirerte puter, skjerf og sengetepper. Hun forklarer også hvordan man kan kombinere strikk og hodeskalle-trykk, som hos franske trendsettermerker som The Kooples og Zadig & Voltaire.

“Masker og interiør” inneholder oppskrifter på store og varme plagg som ser elegante ut utenfor huset, men som også høyner kosefaktoren hjemme i sofakroken. Med denne boken får også stuer og soverom en lun makeover.

Tine Solheim er utdannet ved École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne. Hun har hatt praksis hos Yves St. Laurent og Per Spook i Paris og drev i mange år atelier Dolce Vita på Riddervolds Plass.

For presseeksemplar eller henvendelse for intervju kontakt Kristine Kleppo i
Cappelen Damm:
kristine.kleppo@cappelendamm.no/ 47 37 41 23

 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.