Følg Cappelen Damm

Suksessforfatter Lucinda Riley og krimkongen Jens Lapidus debuterer begge som barnebokforfattere

Pressemelding   •   aug 19, 2020 08:00 CEST

Lucinda Riley har sammen med sønnen Harry Whittaker, kjent fra radio- og improteater, skapt barnebokserien Følgesvenner. Den anerkjente illustratøren Marie Voigt har bidratt med vakre illustrasjoner.

Suksessforfatter Lucinda Riley er oversatt til mer enn 30 språk og har solgt millioner av bøker. Sammen med sønnen Harry Whittaker debuterer hun som barnebokforfatter med serien Følgesvenner og bildeboken "En venn i mørket", nydelig illustrert av Marie Voigt. Den svenske krimkongen Jens Lapidus har også rettet seg mot de yngste leserne når han nå debuterer med den fartsfylte spenningsserien Dillestadbanden, der "Kunstkuppet" er første bok ut, rettet mot spenningssøkende 9-12-åringer.

Om Lucinda Rileys En venn i mørket
I boken møter vi lille Tim som har flyttet fra byen til landet. Alt er nytt og annerledes. Når han våkner av en skummel lyd om natten, vil han bare hjem til byen. Heldigvis hører drømmeengelen Angelina hva Tim ønsker seg. Og hun vet nøyaktig hvordan hun kan hjelpe ham …

Lucinda Riley, Harry Whittaker og Marie Voigt (Illustratør) 
Oversatt av Ute Neumann 
Følgesvenner 1: En venn i mørket
Målgruppe: 4-6 år
Kr 279,-
Cappelen Damm

Om Jens Lapidus om Kunstkuppet
Mamma maser på at Jonathan skal gå ut og finne på noe, men hva? Han har ingen venner i nærheten og liker best å sitte inne og mekke på oppfinnelsene sine. Helt til Zasha flytter inn i samme hus. Og begynner i samme klasse. På klassetur til kunstmuseet begynner ting å skje, og plutselig er Dillstad-banden et faktum: en tyvebande i det godes tjeneste.

Jens Lapidus og Gustaf Lord (Illustratør)
Dillstadbanden 1: Kunstkuppet
Oversatt av Anne Audhild Solberg 
Målgruppe: 9-12 år
Kr 179,-
Cappelen Damm

Anm.eks. kan fås ved henvendelse til forlaget!

Kontakt Anne Østgaard: Mobil: 971 64 649 / e-postadresse: anne.ostgaard@cappelendamm.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.