Følg Cappelen Damm

Tenåringsidoler og fotballstjerner

Pressemelding   •   sep 21, 2012 11:38 CEST

Cappelen Damm lanserer nå fire bøker om nåtidens største tenåringsidoler Justin Bieber og Rihanna, samt fotballstjernene Ronaldo og Messi.

Felles for de fire bøkene er at leseren blir kjent med personene både i og utenfor rampelyset. Med stor etterspørsel etter fan-bøker, skiller disse bøkene seg ut ved at de er rike på tekst i tillegg til flotte bilder.

Bøkene har allerede hatt stort suksess i Danmark, hvor det i løpet av de ni første månedene ble solgt 42 000 eksemplarer av Messi - verdens beste.

I Messi - verdens beste og Cristiano Ronaldo - Gullgutt av Luca Caioli, kommer leserne tett på to av de beste fotballspillerne noensinne. Bøkene er fulle av intervjuer med stjernene selv, familiene deres, trenere, motspillere og venner. Interessant lesning for både unge og voksne.

I Sarah Olivers Alt om Justin Bieber og Alt om Rihanna blir leseren kjent med detaljer fra idolenes liv i alfabetisk rekkefølge. En blanding av tekst og bilder forteller om stjernenes oppvekst, hemmeligheter, forhold og veien til suksess. I ungdomsserien kalt Alt om stjernene finnes en rekke andre utgivelser, blant annet Alt om One Direction, som kommer på norsk i januar 2013.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.