Gå videre til innhold
Tenåringsidoler og fotballstjerner

Pressemelding -

Tenåringsidoler og fotballstjerner

Cappelen Damm lanserer nå fire bøker om nåtidens største tenåringsidoler Justin Bieber og Rihanna, samt fotballstjernene Ronaldo og Messi.

Felles for de fire bøkene er at leseren blir kjent med personene både i og utenfor rampelyset. Med stor etterspørsel etter fan-bøker, skiller disse bøkene seg ut ved at de er rike på tekst i tillegg til flotte bilder.

Bøkene har allerede hatt stort suksess i Danmark, hvor det i løpet av de ni første månedene ble solgt 42 000 eksemplarer av Messi - verdens beste.

I Messi - verdens beste og Cristiano Ronaldo - Gullgutt av Luca Caioli, kommer leserne tett på to av de beste fotballspillerne noensinne. Bøkene er fulle av intervjuer med stjernene selv, familiene deres, trenere, motspillere og venner. Interessant lesning for både unge og voksne.

I Sarah Olivers Alt om Justin Bieber og Alt om Rihanna blir leseren kjent med detaljer fra idolenes liv i alfabetisk rekkefølge. En blanding av tekst og bilder forteller om stjernenes oppvekst, hemmeligheter, forhold og veien til suksess. I ungdomsserien kalt Alt om stjernene finnes en rekke andre utgivelser, blant annet Alt om One Direction, som kommer på norsk i januar 2013.

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.