Følg Cappelen Damm

Tenåringskrim: "Brådypt"- En ny type psykologisk thriller

Pressemelding   •   mar 12, 2019 12:37 CET

En psykologisk thriller i direkte forstand. Elin Viktoria Unstad har skrevet om en tenåring med depresjon og angst.

Ny bok: Elin Viktoria Unstad «Brådypt»

Det er vanlig med psykisk plagede helter i krimsjangeren. Men i krimbøker for ungdom er de ofte usedvanlig velfungerende. Det til tross for at de går gjennom en av de mest omveltende fasene i livet. 

- «Brådypt» er en psykologisk thriller, men ikke slik sjangeren pleier å fungere, sier forfatter Elin Viktoria Unstad. Hun har skrevet boken om Vilja med utgangspunkt i en tung periode hun selv hadde ved starten av voksenlivet. 

- Alt går ikke over
- Jeg ville si at alt går ikke over. Man kan ikke bare bestemme seg for at det skal bli bedre. Jeg synes det er viktig å forholde seg til det at noen ganger kan det å bli bedre ta lang tid, sier Elin Viktoria Unstad.

Vilja er traumatisert etter en drukningsulykke. Hun er ikke alltid like hyggelig og føler seg ofte misforstått av venner og familie. En natt opplever hun å bli kidnappet, bare for å komme hjem igjen uten av noen tror på henne.

«Brådypt» skildrer hennes kamp for å finne ut hva som skjedde. Det er ei medrivende spenningshistorie med stor følelsesmessig fortvilelse og dybde.

Elin Viktoria Unstad (1978) debuterte i 2017 med romanen Vega – Kampen for en ny verden.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.