Følg Cappelen Damm

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrards selvbiografi snart i norsk utgave

Pressemelding   •   des 02, 2015 13:40 CET

Cappelen Damm har kjøpt rettighetene til tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrards selvbiografi Min historie. Boken kommer i norsk utgave allerede i februar.

Etter 27 års sammenhengende tjeneste for Liverpool football club, har Gerrard bygget seg opp en lojalitet og godvilje hos supportere og medspillere, som er vanskelig å matche. Han er den eneste spilleren i verden som har scoret i en FA-cupfinale, en ligacupfinale, en UEFA-cupfinale og en Champions League-finale.

-Det finnes ikke mange fotballspillere som Steven Gerrard. Min historie er et rått og usminket tilbakeblikk på en av tidenes største fotballkarrierer, og vi er glade og stolte over å få gi den ut på norsk, sier redaktør Erik Møller Solheim i Cappelen Damm.

Boken kaster nytt lys over avgjørende kamper – for Liverpool og landslaget, på banen og i garderoben. Gerrard forteller åpent om å dele garderobe med spillere som Mario Balotelli, Luis Suárez og John Arne Riise, og om livet under trenerpersonligheter som Rafael Benitez, Brendan Rodgers og Roy Hodgson.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.