Følg Cappelen Damm

Pressemeldinger Se alle 8 treff

Hvordan gjennomføre omstilling og nedbemanning på best mulig vis

Hvordan gjennomføre omstilling og nedbemanning på best mulig vis

Pressemeldinger   •   okt 30, 2017 08:30 CET

Ny teknologi, automatisering og endrede kompetansekrav medfører plutselige omstillinger som berører mange mennesker og involverer et omfattende regelverk. I den nye boken Permittering, nedbemanning og sluttpakker behandler Nicolay Skarning de forskjellige omstillingsformene og endringsoppsigelser.

Nok en tragisk barnesak viser mangelen på kunnskap om barns rettigheter

Nok en tragisk barnesak viser mangelen på kunnskap om barns rettigheter

Pressemeldinger   •   jan 07, 2016 14:42 CET

Nok en tragisk barnesak viser mangelen på kunnskap om barn og barns rettigheter blant yrkesgrupper som befatter seg med barn. Advokat Thea W. Totland, spesialist på barns rettigheter, har med laget en tilgjengelig oppslagsbok, Barneadvokaten, som tar opp de vanligste spørsmålene knyttet til barn og jus. Boken er også nyttig for foreldre. Se for øvrig: http://www.barnasrettigheter.no/.

Galskap og utilregnelighet, en historisk gjennomgang

Galskap og utilregnelighet, en historisk gjennomgang

Pressemeldinger   •   mar 25, 2014 13:54 CET

Spørsmålet om tilregnelighet var et tema nær sagt alle hadde en formening om etter terroraksjonen den 22. juli 2011. I den nye boken "Hundreår med hodebry. Utilregnelighetens historie" belyser Bernt Gran tilregnelighetsbegrepet i både fortid og nåtid. Onsdag 2 april klokken 1900 inviterer Cappelen Damm til et nytt Pølser & politikk-arrangement om galskap.

Er Fjordman renvasket?

Er Fjordman renvasket?

Pressemeldinger   •   des 18, 2013 07:20 CET

Simen Sætres bok Fjordman. Portrett av en antiislamist lanseres nå i pocketutgave med et nyskrevet etterord av forfatteren. I denne boken får vi historien om hvordan Peder Are Nøstvold Jensen gikk fra å være en stille radikalersønn fra Ålesund til å få heltestatus som bloggeren Fjordman. Det er også en studie av den antiislamistiske bevegelsen og hva som formet en av dens fremste ideologer.

Kontaktpersoner 1 treff

  • Pressekontakt
  • Markedssjef Cappelen Damm Akademisk
  • Faglitteratur
  • urvqcecilie.mnlarsdxen@cappeyqillenfndamanm.vhno
  • 916 83 668