Følg Cappelen Damm

Pressemeldinger

Les historien til fredsprisvinnerne

Les historien til fredsprisvinnerne

Pressemeldinger   •   des 09, 2018 18:17 CET

Det finnes​ en rekke aktuelle bøker om de ulike vinnerne av Nobels fredspris opp gjennom tidene. ​​Man kan for eksempel lese mer om Nadia Murads kamp i hennes sterke bok ​Den siste jenta. ​Berthil Åkerlund har fulgt Denis Mukwege under en av de mest dramatiske periodene i doktorens liv, i Bukavu i Kongo, og i Brussel og Sverige. Historien presenteres i biografien ​Denis Mukwege

Hvorfor stemmer russerne på Putin?

Hvorfor stemmer russerne på Putin?

Pressemeldinger   •   sep 18, 2017 09:31 CEST

I 2006 flyttet Bernhard Mohr til Moskva. Ti år etter drar han tilbake for å møte gamle kollegaer for å få svar på det ene overskyggende spørsmålet: Hvorfor stemmer russerne på Putin? Hvorfor fortsetter de å støtte opp under et for vestlige øyne stadig mer undertrykkende regime? Svarene han finner er samlet i den nye boken "Hvorfor stemmer russerne på Putin?"

Fra oppdrag i Middelhavet, til samtale om hjelp

Fra oppdrag i Middelhavet, til samtale om hjelp

Pressemeldinger   •   sep 14, 2015 13:48 CEST

En samtale om hjelp ​Lindis Hurum er feltkoordinator i Leger uten grenser. I morgen kommer hun hjem fra oppdrag på en båt i Middelhavet, hvor hun har hjulpet flykninger på havet. Onsdag deltar hun på et ​gratis lunsjarrangement hos Cappelen Damm klokken 1300. ​Hun samtaler med filosof Øyvind Kvalnes om temaet Hjelp.

Malalas bok i norsk utgave om kort tid

Malalas bok i norsk utgave om kort tid

Pressemeldinger   •   okt 08, 2013 14:26 CEST

I dag lanseres den engelske utgaven av "Jeg er Malala. Jenta som kjempet for retten til skolegang, og ble skutt av Taliban". Norsk utgave av boken vil være i salg fra 21 oktober.

Gro Dahle gir skilsmissebarnet en stemme

Gro Dahle gir skilsmissebarnet en stemme

Pressemeldinger   •   sep 26, 2013 13:16 CEST

I sin nye bildebok for barn, "Krigen", gir Gro Dahle oss barnets blikk på en familie i oppløsning. Boka er illustrert av Gro Dahles datter, Kaia Linnea Dahle Nyhus. Den er blitt til gjennom nært samarbeid med to familievernkontor og er basert på barns sitater og fortellinger fra deres hverdag.

Kjetil Østli skriver om sorg, 22. juli og rettssaken

Kjetil Østli skriver om sorg, 22. juli og rettssaken

Pressemeldinger   •   mai 10, 2013 08:00 CEST

Den prisbelønte journalisten Kjetil Østli er bokaktuell med "Rettferdighet er bare et ord. 22. juli og rettssaken mot Anders Behring Breivik." Hver lørdag de ti ukene rettssaken pågikk, trykte Aftenposten Østlis følelser og tanker rundt dramaet i Oslo tingrett. Nå samles tekstene i bokform, noe bearbeidet. Østli har også skrevet et etterord om å skrive om sorg.

Dagsaktuelt bilde av Storbritannia

Dagsaktuelt bilde av Storbritannia

Pressemeldinger   •   apr 09, 2013 08:48 CEST

Britene står med begge føtter i en krisetid som åpenbart har både økonomiske, sosiale og politiske dimensjoner, sier Øivind Bratberg. Han er aktuell med boka "Skyggebilder av Storbritannia. Tradisjoner i en krisetid". Boken gir et dagsaktuelt bilde av hva som er i ferd med å utfolde seg i Storbritannia og hva vi kan vente oss av konsekvense.

Erik Solheim pressekonferanse i dag

Erik Solheim pressekonferanse i dag

Pressemeldinger   •   mar 04, 2013 07:30 CET

Pressekonferanse i dag. Cappelen Damm lanserer "Politikk er å ville" av Erik Solheim i samarbeid med Marit Bromark I DAG, mandag 4. mars, klokken 1000, Cappelen Damms bokhandel Halvbroren, Akersgata 47/49 Pressekonferansen strømmes direkte på http://www.forlagsliv.no/ Velkommen!

Erik Solheim pressekonferanse mandag

Erik Solheim pressekonferanse mandag

Pressemeldinger   •   feb 27, 2013 08:11 CET

Pressekonferanse Cappelen Damm lanserer "Politikk er å ville" av Erik Solheim i samarbeid med Marit Bromark Mandag 4. mars klokken 1000, Cappelen Damms bokhandel Halvbroren, Akersgata 47/49

Hilde Henriksen Waage med ny bok om Midtøsten

Hilde Henriksen Waage med ny bok om Midtøsten

Pressemeldinger   •   jan 29, 2013 17:02 CET

Hilde Henriksen Waage lanserer sin nye bok, Konflikt og stormaktspolitikk i Midtøsten, på PRIO onsdag 30. januar. Boka gir en levende innføring i Midtøstens turbulente historie og er uunnværlig lesning for journalister, forskere, studenter, politikere og alle andre som ønsker å forstå mer av det konfliktfylte Midtøsten.