Gå videre til innhold
Martin Eia-Revheim og Abid Raja er begge bokaktuelle, og felles har de en barndom med vold og utenforskap. 20 november kan du høre dem i samtale med Sunniva Gylver i Nordstrand kirke
Martin Eia-Revheim og Abid Raja er begge bokaktuelle, og felles har de en barndom med vold og utenforskap. 20 november kan du høre dem i samtale med Sunniva Gylver i Nordstrand kirke

Nyhet -

Velkommen til arrangementet "O jul med din vrede - En førjulskveld til ettertanke"

ARRANGEMENT SØNDAG 20. NOVEMBER, KLOKKEN 19:00 i NORDSTRAND KIRKE:

O jul med din vrede | Førjulskveld til ettertanke


Kirkens SOS og Nordstrand menighet arrangerer en førjulskveld til ettertanke med Martin Eia-Revheim og Abid Raja, Sunniva Gylver, Mari Kjølseth Bræin, Karla Nergaard Totland og Silje Nergaard.

      Arrangementet er gratis og åpent for alle, men du kan vippse et førjulsbidrag til Kirkens SOS på nr. 777121

      ––– OM ARRANGEMENTET –––
      Martin Eia-Revheim og Abid Raja er begge bokaktuelle med de kritikerroste bøkene «Å sette sammen bitene Min historie om vold, skam og reparasjon» og «Min skyld En historie om frigjøring». Forfatterne har hver sin unike historie, men felles er en barndom med vold og utenforskap.

      Martin og Abid er i dag begge ektefeller, fedre og medborgere som gir tilbake til samfunnet. Hvordan er det mulig å leve frie liv med en slik bagasje? Hvordan kan enkeltmennesker og lokalsamfunn bidra?

      Psykologspesialist Mari Kjølseth Bræin innleder arrangementet,
      deretter samtaler prest Sunniva Gylver med Martin og Abid,
      og artistene Karla Nergaard Totland og Silje Nergaard bidrar musikalsk.

      Mer informasjon på facebooksiden: https://fb.me/e/2alncXLZ1

      –––– BIDRAGSYTERE –––

      Martin Eia-Revheim (f. 1973) er gründer og kulturarbeider. Han var med å starte klubbscenen Blå i Oslo, og har senere blant annet vært orkestersjef for Kringkastingsorkesteret. Han jobber i dag for Sparebankstiftelsen DNB. «Å sette sammen bitene» er hans debutbok.
      Abid Raja (1975) er advokat, Venstre-politiker og tidligere kultur- og likestillingsminister i Solberg-regjeringen. Han er har tidligere stått bak Dialogmøtene og tenketanken Minotenk, som han etablerte i 2009. I 2010 ble han tildelt Fritt Ord-prisen for sitt arbeid. Boken «Min Skyld» fikk Bokhandlerprisen og Leserfavorittprisen.
      Sunniva Gylver (f.1967) er prest i Fagerborg kirke i Oslo, samfunnsdebattant, forfatter, underviser og treningsinstruktør. Hun har et nært forhold til Nordstrand Kirke og nabolaget gjennom oppveksten. Gylver er kjent som formidler gjennom avisspalter, tv og bøker. Hun er nå aktuell med boka «Midt i alt som er».
      Mari Kjølseth Bræin (f. 1972) er psykologspesialist og en av landets fremste fagfolk på traumefeltet. Hun jobber spesielt med utsatte barn og unge, også internasjonalt, blant annet for UNICEF. I dag jobber hun ved Senter for Stress og Traumepsykologi. Hun skrev etterordet til Martin Eia-Revheims «Å sette sammen bitene».
      Silje Nergaard er en elsket og prisvinnende vokalist og låtskriver med en lang, internasjonal karriere. Hun har blant annet jobbet med Pat Metheny, Al Jarreau, Morten Harket og Toots Thielmans. Neergard har i en årrekke vært engasjert i arbeidet til SOS-Barnebyer, blant annet i Malawi.

      Emner

      Kategorier

      Kontakter

      Tone Hansen

      Tone Hansen

      Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

      Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

      Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.