Gå videre til innhold
Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 3!

Nyhet -

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 3!

Vi starter året  med å invitere deg til lansering av Ungdomslitteratur - Ei innføring med Cappelen Damm Akademisk tirsdag 13.januar kl.15.30. Møt forfatterne av boken i samtale med Simon Stranger. Det blir lett servering.

Påmelding her: akademisk@cappelendamm.no.

Om boka:

Denne boka gir en introduksjon til litteratur skrevet for ungdom og til tekster som inngår i ungdomskulturen. Boka presenterer sentrale sjangre og har egne kapitler om litteraturundervisning og litteraturanalyse. Diskusjon av gode eksempler får stor plass, med vekt på nyere norske ungdomslitterære tekster.

Boka retter seg mot studenter i lærerutdanning, nordistikk, litteraturvitenskap og bibliotekfag, til lærere og bibliotekarer og til alle andre som søker kunnskap om ungdomslitteratur.

Onsdag 14.januar kl. 19.00 ønsker vi velkommen til lansering av De syv søstre og et eksklusivt møte med bestselgerforfatteren Lucinda Riley i samtale med Kari Birkeland! Det blir garantert en trivelig forfatterkveld med gode samtaler og fine goodybags.

Påmelding her: invitasjon@cappelendamm.no (OBS! Merk mailen med "Lucinda Riley Oslo")

Om boka:

I De syv søstre møter vi Maia og fem av søstrene hennes. De er samlet i barndomshjemmet, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen i Sveits, og har akkurat fått vite at Pa Salt, mannen som adopterte dem, er død. Hver av søstrene får et spor som skal lede dem til deres opprinnelse. Maias spor fører henne til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil, og her begynner hun å nøste opp i sin egen historie.

Romanen har to parallelle historier, en fra fortid og en fra nåtid - og vi får både drama, mysterier og kjærlighet.

Lucinda Riley har til nå solgt over 360 000 romaner i Norge. Tidligere har hun gitt ut bestselgerne Midnattsrosen, Lavendelhagen, Jenta på klippen og Orkideens hemmelighet.

Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt år, og gleder oss til mange fine og spennende arrangementer i løpet av det nye året!

Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

Velkommen!

Related links

Emner

Pressekontakt

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950
Anne Østgaard

Anne Østgaard

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Barne- og ungdomsbøker Barnebøker 97164649

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barnebøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.