Følg Cappelen Damm

25 klassiske eventyr gjenfortalt på 5 minutter

Pressemelding   •   feb 10, 2020 12:25 CET

Denne nye eventyrboken inneholder 25 kjente og kjære eventyr i komprimert utgave, tilpasset 3-5 åringer.

Lesestunder på sengekanten er verdifulle øyeblikk for både liten og stor. Nå foreligger en fersk eventyrbok med kjente og kjære eventyr i komprimerte utgaver, tilpasset leseglade foreldres hektiske hverdag. Boken "5 minutters eventyr" inneholder 25 kjente og kjære eventyr med nye og fargerike illustrasjoner, tilpasset de yngste barne (hovedmålgruppe 3-6 år).

Det var en gang...
Mange eventyr er lange og i et språk som kan være vanskelig for små barn å forstå. Det fører til at foreldre og besteforeldre styrer unna, selv om de gjerne vil at barna skal bli kjent med noen av våre kjæreste eventyrskatter. I  boken 5 minutters eventyr har dansken Peter Gotthardt gitt 25 eventyr moderne språkdrakt og en lengde som er tilpasset en passende lesestund på sengekanten eller på et fang i løpet av dagen. Her er Tornerose (Brødrene Grimm), Den lille havfrue (H.C. Andersen), Østenfor sol og vestenfor måne (Asbjørnsen og Moe), Skjønnheten og udyret (Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve), Gullhår (Robert Southey) og mange flere eventyr som blitt gjenfortalt i generasjoner. 

Peter Gotthardt
5 minutters eventyr
Oversatt av Hilde Matre Larsen
Illustrert av Bente og Sussi Bech

Kontaktperson i forlaget: Anne Østgaard, anne.ostgaard@cappelendamm.no / 971 64 649

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.