Følg Cappelen Damm

55 flotte turer i Oslomarka og omegn

Pressemelding   •   mai 02, 2017 15:30 CEST

DIS OG SOL: Et av de flotteste utsiktspunktene i Lillomarka hvor man ser byen med Maridalen og Maridalsvannet i syd, og Maridalsalpene og Kikuttoppen i nordvest. Foto: Erik Unneberg

Med "Fotturer i Oslomarka" er turserien til Olav Harlem, Erik Unneberg og Eivind Molde komplett. I morgen klokken 13 under Lunsjpausen hos Cappelen Damm deler forfatterne sine aller beste turtips.

Fotturer i Oslomarka inneholder 55 fantastiske turer med varierende lengde og vanskelighetsgrad - så her finner man turstemningen enten man er nybegynner eller en erfaren turgåer. Boken omhandler turer i Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka - og Sørmarka og Follomarka. 

Turene er jevnt fordelt over hele marka, og de aller lengste har forslag til overnatting på markastuer. Detaljerte tekster og et eget kart med inntegnet rute for hver tur gjør det enkelt å finne frem! I tillegg gir boken informasjon om interessante kulturminner og severdigheter og gode forslag til koselige rastesteder og markastuer med servering.

Med drømmeværet som er meldt fremover, gir Fotturer i Oslomarka den aller beste inspirasjonen til å komme seg ut på tur i den vakre naturen rundt hovedstaden.

For mer info, sjekk cappelendamm.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.