Følg Cappelen Damm

Årets krimfestival gir deg 50 forfattere og 50 programposter helt gratis rett hjem i stuen

Pressemelding   •   mar 03, 2021 10:00 CET

På grunn av smittesituasjonen vil Krimfestivalen i år være heldigital. Du kan få alle de 50 forfatterne rett hjem til deg via krimfestivalen.no

Programmet til Krimfestivalen er nå publisert i sin helhet på nettsiden krimfestivalen.no.
Årets festival er den tiende i rekken og arrangeres den 18. til 20. mars.
På grunn av korona-situasjonen er årets konsept at alle skal få krimforfatterne hjem i stuen sin. På programmet finner du hele 50 krimforfattere og 50 programposter. Verdensstjerner som John Grisham, Harlan Coben, Val McDermid og David Baldacci deltar sammen med store deler av den svenske og norske krimeliten. Du kan se alle programmene direkte på krimfestivalen.no, eller når du vil etter det oppsatte tidspunktet. Alt er gratis.

En sensasjon
Festivalsjef Knut Gørvell kan fortelle at det i år er et spesielt stjernespekket program.
-I flere tiår har Cappelen Damm forsøkt å få intervjuer med John Grisham, som er en av verdens aller største spenningsforfattere, og Krimfestivalen har i hele ti år forsøkt å få Harlan Coben på programmet. I år har festivalen lykkes med å få med begge, det kan vi kalle en sensasjon. Det kommer også en rekke andre stjerneforfattere, forteller Gørvell.
-På krimfestivalen.no vil du kunne være med på enkeltstående forfattermøter med det meste av den norske og svenske krimeliten, og du kan oppleve tema-diskusjoner knyttet til krim-sjangeren. Du kan også oppleve Krimteatersport med fire av landets ledende impro-skuespillere, Helén Vikstvedt, Jan-Paul Brekke, Kim Haugen og Torbjørn Harr. Lørdag ettermiddag kan du være med på Krimquiz og konkurrere hjemmefra med krimforfattere om hvem som kan mest om krimlitteratur.