Følg Cappelen Damm

ABC FOR BARSKE BARN - morovers for små og store - nå 10 000!

Pressemelding   •   sep 05, 2018 14:54 CEST

ABC for barske barn ble lansert på forsommeren. Nå er boken trykket i totalt 10 000 eksemplarer! Nå foreligger også et aktivitetshefte knyttet til boken.

"ABC for barske barn" har raskt fått bestselgerstatus. Dette er en samling morovers for små og store, der hver bokstav i alfabetet har et ramperim og en tullete tegning. Boken er skrevet av Anne Østgaard med illustrasjoner av Johan Reisang. På kort tid har boken blitt trykket i totalt 10 000 eksemplarer! Nå foreligger også et aktivitetshefte knyttet til boken. Totalt er bok og hefte trykket i 13 000 eks.!

H h
Hamster-Hans har hull i pelsen.
Hull som herper hele helsen.
De gir heftig gjennomtrekk,
hoven hals og åpen hekk.
Derfor ønsker han forvandling.
Hans går nå i hullbehandling.

ABC for barske barn er en gjennomillustrert samling humoristiske og rampete tekster på rim. Boken er laget for å skape interesse for bokstaver og ord, og dermed for lesning og litteratur. Hver bokstav har sitt rim, med flere ord som begynner med eller har bokstaven i seg.De fargerike myldreillustrasjonene inneholder ting som begynner på den aktuelle bokstaven. Boken innbyr til humørfylte lesestunder og uventede samtaler mellom voksne og barn. Og en spennende ordjakt.

Anne Østgaard er forfatter med lang fartstid som informasjonsmedarbeider forlagsbransjen. Hun debuterte i 1996 med Historien om Oscar og har senere utgitt Nette Nellys Nese (1998), Magdas Mage (2004) og bidratt med tekster til flere antologier og leseverk for barneskolen. Hennes tekster er preget av humor og absurde innfall.

Johan Reisang er en allsidig bildekunstner og illustratør. Han er kjent for sin utsøkte strek og fargebruk, og har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland. I denne boken har han samarbeidet med kunstneren Ela Buria om fargeleggingen.

Anne Østgaard / Johan Reisang ill.
ABC for barske barn
Kr 249,- ib.
Cappelen Damm

Kontakt i forlaget:
Turid Oline Hepsø, e-post: Turid.Oline.Hepso@cappelendamm.no / telefon: 404 91 136

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.