Gå videre til innhold
Vår ære og vår frykt har kun vært i salg i litt over to uker og forlaget har allerede måtte trykke nytt opplag. Boken er trykket i totalt 12 000 eksemplarer.
Vår ære og vår frykt har kun vært i salg i litt over to uker og forlaget har allerede måtte trykke nytt opplag. Boken er trykket i totalt 12 000 eksemplarer.

Pressemelding -

Abid Rajas brennaktuelle bok er en av landets mest solgte

Abid Rajas bok Min skyld ble Norges mest solgte sakprosabok i både 2021 og 2022, og opplaget er på hele 170 000 eksemplarer.
For boken mottok Raja, som første sakprosaforfatter på 20 år, Bokhandlerprisen.

I høst følger han opp Min skyld med den nye boken Vår ære og vår frykt En personlig reise i det muslimske Europa.
Boken ble lansert i slutten av august og gikk rett inn på bestselgerlisten. Etter kun to uker i salg, var boken utsolgt fra lager. Nå har Cappelen Damm trykket nytt opplag, boken er igjen på lager og bokhanlderne melder at det er stor etterspørsel. Den brennaktuelle og dypt personlige boken belyser flere av dagens samfunnsutfordringer, og den har allerede rukket å skape debatt.

I Knut Hoems anmeldelse av boken hos NRK, påpekes det:
«Abid Raja ser nye verdier, og ikke minst så snakker han med mennesker som i likhet med ham selv er opptatt av det mange av oss frykter: at vi ikke skal lykkes med å forene mennesker. Han frykter at de kreftene som ønsker å splitte oss, skal vinne.
Med årets bok har Abid raja sprengt seg ut av den selvbiografiske rammen.
Han skriver fra et minoritets­perspektiv, men med sitt ønske om forsoning har han en stor europeisk majoritet på sin side.»


Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.