Følg Cappelen Damm

Arne Scheie spør om fotball i ny quizbok

Pressemelding   •   apr 11, 2019 17:47 CEST

Fotballorakelet Arne Scheie og quizeksperten Christian Haugen-Flermoe har skrevet 1000 spørsmål om fotball. Test deg selv, venner og familie – hva kan du om fotball?

Få, om noen, i Norge kan mer om fotball enn Arne Scheie som i mer enn 40 år kommenterte fotball på NRK.

Nå har fotballorakelet Scheie og quizekspert Christian Haugen-Flermoe samlet
1000 spørsmål om fotball i en ny quizbok med tittelen Scheie spør om fotball.
Her tester de dine kunnskaper og stiller spørsmål om alle tenkelige temaer hentet fra fotballens verden. Du finner spørsmål om store og små klubber, kjente og ukjente spillere, Premier League og Eliteserien, gule og røde kort, triumfer og nederlag, hjemmebaner og trofeer, supportergrupperinger og kjendisfans, fotballfilmer og fotballsanger, keepere og kapteiner, draktfarger og klubbsymboler, Barcelona og Bodø/Glimt. Både den som bare ser en fotballkamp på TV i ny og ne og blodfans vil finne fengende spørsmål i denne quizboken.

-Vi tror alle som liker fotball vil finne mye å glede seg over i denne spørreboken. Det er både lette og vanskelige spørsmål, og mange vil finne spørsmål om sin favorittklubb og sine favorittspillere. Test deg selv eller lag konkurranser med slekt og venner!, oppfordrer Arne Scheie.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.