Følg Cappelen Damm

​Braksuksess for Krimfestivalen

Pressemelding   •   mar 25, 2019 11:14 CET

Det har vært topp stemning og fulle hus på årets Krimfestival. Festivalens nye publikumsrekord lyder på 12 650 publikummere. Her foto fra Nordisk mestermøte hvor Camilla Läckberg fortalte om den kaotiske skriveprosessen sin. (Foto: Maja Hattvang)

Den åttende Krimfestivalen ble en braksuksess. 
Festivalsjef Knut Gørvell kan melde om tidenes festival med publikumsrekord, rekordmange forfattere, rekord-dekning i media og sosiale medier og kriminelt god stemning.

Krimfestivalen i år var den åttende i rekken. Hele 66 forfattere var tilstede på over 50 forskjellige arrangementer,
og aldri før har det vært så mange besøkende. Den nye publikumsrekorden lyder på 12 650 gjester.
Både Cappelen Damm-huset og Centralteatret var fylt til randen med publikummere fra torsdag formiddag til sent lørdag kveld.
Da salene ble fulle på alle de gratis arrangementene, fikk mange besøkende se programmene i tilstøtende rom hvor alt ble overført til store skjermer.

65 fornøyde forfattere
Torkil Damhaug var årets festivalforfatter. Han åpnet festivalen med en prolog på torsdag, og deltok også på den avsluttende festkvelden på Centralteatret lørdag kveld.
Både Damhaug og de øvrige 65 forfatterne som gjestet festivalen var strålende fornøyd med å møte et så entusiastisk publikum.

-Om du ikke var der, kan du trøste deg med at det kun er ett år igjen til Krimfestivalen er tilbake, beroliger festivalsjef Knut Gørvell som allerede er i gang med å legge planer for neste års festival.

Les mer om festivalen på 
https://www.forlagsliv.no/krim/ og www.krimfestivalen.no

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.