Følg Cappelen Damm

En pappa med angst: Lykke og ulykken

Pressemelding   •   feb 28, 2019 13:04 CET

Har Lykkes pappa angst eller jakter han bare på regnbuer? Hilde Hodnefjeld har skrevet og illustrert "Lykke og Ulykken".

Lykke har en pappa som er overtroisk. Han lærer henne å passe seg for knuste speil og svarte katter, at hun aldri må drepe edderkopper eller gå under en stige.

En dag flytter det en svart katt inn i naboleiligheten i blokka der Lykke bor. Pappaen til Lykke sier at de må holde seg inne, men så en morgen er han borte. 

«Lykke og ulykken» forteller fra barnets perspektiv om å vokse opp med en forelder som har angst. Hilde Hodnefjeld har skrevet og illustrert.

– Jeg tror noen kan tenke at pappa forsvant til et sted hvor han fikk hjelp med det psykiske. Men Lykke tror han dro for å lete etter regnbuen og det er god nok forklaring for henne. Jeg tenker at hvis noen har behov for det, kan de gjerne ha samtaler rundt vanskelige ting etter å ha lest boken, sier Hilde Hodnefjeld.

Les mer på Forlagsliv.

Hilde Hodnefjeld (f. 1966) er illustratør og forfatter. Hun har illustrert en lang rekke bøker for andre forfattere, og også utgitt egne bøker. Kontakt: hilde@hodnefjeld.no

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.