Gå videre til innhold
Ingebjørg Bratland er ute med sin første bok, "Klokkene kallar", en innholdsrik juleantologi med både klassiske og nye tekster. Blant annet tre nye julesanger som hun selv har skrevet. Før jul slipper hun disse ferske julelåtene. Foto: Astrid Waller
Ingebjørg Bratland er ute med sin første bok, "Klokkene kallar", en innholdsrik juleantologi med både klassiske og nye tekster. Blant annet tre nye julesanger som hun selv har skrevet. Før jul slipper hun disse ferske julelåtene. Foto: Astrid Waller

Pressemelding -

​Ingebjørg Bratland med ny julebok og nye julelåter

Ingebjørg Bratland er en av våre mest folkekjære artister. Nå debuterer hun med en innholdsrik og vakker julebok, Klokkene kallar, der hun har samlet ulike juletekster og selv bidratt med tre nye julesanger. I løpet av november slipper hun disse selvskrevne julelåtene. Den første kommer i månedskifte oktober/november og heter «Hei desember»!

Julefeiring er en viktig tradisjon i Norge, og førjulstiden er en fin tid for refleksjon og tilbakeblikk. Ingebjørg Bratlands antologi, Klokkene kallar, er en bok som hele familien kan ha glede av, både i adventstiden og i selve julen. Her er dikt, eventyr, fortellinger og sanger, både kjente og kjære, og helt nye juletekster. I tillegg til Ingebjørg selv, finner vi blant annet bidrag fra Sondre Bratland, Kari Bremnes, Gro Dahle, Odd Norstoga, Trygve Skaug, Gulraiz Sharif og biskop Kari Veiteberg.

– Eg er veldig stolt av at biskop Kari Veiteberg takka ja til å bli med i boka. Juleandakten ho har skrive blei nydeleg. Så må eg også nemne høstens ungdomsbokdebutant, Gulraiz Sharif (Hør her’a). Tekstbidraget hans til Klokkene kallar er både fint og svært sjarmerande.

Ingebjørg Bratland er fra Vinje i Telemark, og er først og fremst kjent for sin unike stemme og formidlingsevne. Tross sine knappe 30 år, har hun allerede en imponerende merittliste, og kan bl.a. vise til mer enn 60 millioner avspillinger i strømmetjenestene, et imponerende antall solgte CDer, og utsolgte konserthus. Hun er en av julens kjæreste, musikalske favoritter, og i tillegg til bokslipp og nye julelåter, skal hun, tross koronaen, også ut på en omfattende juleturné med premiere i Bergen 26. november.

Ingebjørg Bratland (red.) og Malin Gyllensvaan (ill.)
Klokkene kallar
Mågruppe: Hele familien
Kr 379,-Cappelen Damm

Kontaktinfo i forlaget, kommunikasjonsansvarlig Anne Østgaard:
anne.ostgaard@cappelendamm.no / tlf. 971 64 649.

Emner

Kategorier

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.