Følg Cappelen Damm

Kan alle bake? Så absolutt!

Pressemelding   •   apr 19, 2017 08:30 CEST

JA, DU KAN BAKE: Flere tusen følger Elin Vatnar Nilsen på bloggen hennes krem.no og Instagram-kontoen @kremno_elin

Alle kan bake handler om det mest grunnleggende innen baking. Boken inneholder også en egen pynteskole, faktasider om råvarer samt en rekke spørsmål og svar på hvorfor ting kan gå galt underveis når man baker. 

– Klarer jeg å formidle den positive opplevelsen du kan få når du baker selv, og få deg til å lære av feil uten å gi opp, da har jeg oppnådd det jeg ønsker. Da kan jeg si høyt det jeg allerede vet: Alle kan bake! sier Elin Vatnar Nilsen.

Boken har over 60 oppskrifter, med klassikere som verdens beste, suksessterte, ostekake og Sarah Bernhard. Oppskrifter og bilder er toppet med små historier om hvordan det var å vokse opp på Jessheim og om livet som konditor.

Førstkommende torsdag - den 20. april klokken 19.00 - er det boklansering på Jessheim Storsenter. Det blir demonstrering av kakepynting, smaksprøver og signering.

Elin Vatnar Nilsen er konditor og bakeblogger - og Alle kan bake er hennes første bok. Nilsen, som er bosatt på Jessheim, driver til daglig bloggen krem.no, som hun startet i 1999. Hun er på Instagram under @kremno_elin.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.