Følg Cappelen Damm

Nora Helmer goes to Cappelen Damm #mustknow

Pressemelding   •   sep 18, 2017 14:00 CEST

MANGE NORA-FANS: Boka til Lene Hval er basert på serien Dollhouse fra Aftenpostens papir- og nettutgave, hvor den har vært publisert hver lørdag siden høsten 2015.

Lurer du på hva som egentlig skjedde etter at Nora tok sin designerveske og gikk? Hvordan livet øverst i Aftensolveien arter seg for en nyskilt yummimummie med egen blogg (eksfrue.no), kryssallergi, dyreprint-intoleranse og hang mot paljettputer? Kanskje ønsker du tips om hvor skoskapet skal stå eller hvilken fondant som gir lavest utslag på BMI?

Lene Hvals Nora Helmer-univers har blitt bok. Dette er Balladen med fasadenBli med inn til Nora! Husk: Mye er gjort for den som evner å se chablisglasset halvfullt og ikke halvtomt.

– Juhu! Da er den her: Boken som gir deg tips og råd om alt fra hvordan manøvrere med Louboutines, posisjonere seg i FAU og ikke minst, hvordan skjære perfekte droneraketter ut av tofu #mustknow, skriver en ekstatisk Nora Helmer, før hun fortsetter:

– Og beklager, mammaen til Mille, men det å gi ut en syltynn beauty-bible på eget forlag, blir liksom ikke helt det samme som å komme i stive, glansede permer på Norges største #denfølelsen.

Torsdag 21. september kl. 18 inviteres du til fingermat & Cava #hverdagsbobler #tjuhu i Cappelen Damm-huset. Gå ikke glipp av et møte med serieskaper Lene Hval - og ikke minst får du også se selve dukkehuset!

Boken Balladen med fasaden er basert på serien Dollhouse fra Aftenpostens papir- og nettutgave, hvor den har vært publisert hver lørdag siden høsten 2015, samt på rapporteringer fra forfatterens populære Facebook-side – Nora Helmer – med nærmere 26 000 følgere. Her retter Lene Hval et muntert Barbiedukke-blikk mot vår "perfekte" verden.

– Dette er livet slik det fortoner seg blant Kählervaser, duftlys og aupairer i et nyoppusset funkisdukkehus på aller beste vestkant, helt, helt øverst i Aftensolveien. Kanskje er det et Dukkehjem sesong 2? Kanskje en frittstående versjon som fortsetter der litteraturen slapp? Den som leser får se, sier forfatter Lene Hval.


Om forfatteren:

Lene Hval (f.1969) er utdannet tekstforfatter ved Westerdals School of Communication og har også gått på DTK kunstfagskole i Bærum. Hun jobber til daglig frilans som tekstforfatter, journalist og kunstner.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.