Gå videre til innhold
Matblogger og kokebokforfatter Trine Sandberg har solgt rundt 400 000 kokebøker. Nå er hun klar med ny bok for barn og unge.
Matblogger og kokebokforfatter Trine Sandberg har solgt rundt 400 000 kokebøker. Nå er hun klar med ny bok for barn og unge.

Pressemelding -

Norges mestselgende kokebokforfatter oppfordrer de unge til å lage mat selv

Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største matblogger, Trine Sandberg, som i dag slipper sin femte kokebok.

Rundt 400 000 av Trines kokebøker finnes rundt om i norske hjem, noe som gjør Trine Sandberg til Norges mestselgende kokebokforfatter. I dag kommer hun med sin femte kokebok, og denne gangen retter hun seg mot en litt yngre målgruppe.

Med Trines kokebok for unge kokker vil den populære matbloggeren inspirere familiens 10-16-åringer til å bruke mer tid på kjøkkenet. I boken har Trine samlet rundt 65 av sine mest populære oppskrifter for barn og ungdom, og oppskriftene er bearbeidet slik at husets unge kokker kan lage maten alene.

- Å motivere og inspirere barna våre til å lære å lage mat er en av de beste og nyttigste gavene vi kan gi dem. Det er noe de kan ha nytte og glede av hver dag resten av livet. Og det er ikke veldig vanskelig å lage god mat, men som alt annet må det læres, forteller Trine Sandberg. Videre påpeker hun at det er mange fordeler med å slippe de unge til på kjøkkenet. Å lage mat selv øker blant annet kunnskapen om kosthold og bidrar til at man utvider smakspreferansene. Og så er det flott å la barna se hvor lett, raskt og sunt det kan være å lage mat selv. Som en bonus gir det å følge oppskrifter også lesetrening og regnekunnskaper.

Allerede trykket 18 000 bøker
Det er stor etterspørsel etter Trines kokebok for unge kokker, og allerede før 1. opplaget kom på lager, er nytt opplag bestilt. Totalt opplag av den nye boken er på 18 000 eksemplarer!

Lansering
Den nye kokeboken lanseres mandag 13. september klokka 17.00 på Cappelen Damm.

Trines sønn Mathias (13) og flere av Trines barnebarn har vært involvert i boken, og stiller på lansering. Ta kontakt om du ønsker å være til stede.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.