Gå videre til innhold

Pressemelding -

Om hersketeknikker og innflytelse på jobben

Anita Bemer kommer i disse dager ut med boken Forstå maktspillet. Her tar hun for seg aktuelle problemstillinger rundt hersketeknikker og innflytelse i arbeidslivet, med råd om hvordan man kan knekke kodene og unngå ubehagelige situasjoner og overraskelser.

Det finnes mange former for makt og innflytelse på en arbeidsplass. For egen trivsel og karrieres skyld kan det være nyttig å knekke kodene i maktspillet og hersketeknikkene blant sine kolleger. I Anita Bemers boke får man råd om hva man skal være oppmerksom på, hva man bør unngå og hvordan man skal lese situasjoner. Hva skjer på toppen? Hvordan foregår de tunge ansettelsene - og av hvem? Hvem kan påvirke i viktige beslutninger? Hvem kan påvirke ens egen arbeidssituasjon? Hvordan får man innflytelse? Dette er nyttig kunnskap man ikke skal utnytte, men bruke for å unngå ubehagelige situasjoner og overraskelser og få et bedre liv på jobben.

Anita Bemer er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har en Master of Management fra BI. Hun har 10 års erfaring fra flere store virksomheter innenfor organisasjonsutvikling, ledelse, kommunikasjon, økonomisk styring og strategi. Hun var en erfaren tallknuser, analytiker og strateg før hun ble rådgiver i Storebrands topplederteam. Der bidro hun til å legge føringer for bedriftens strategiske utvikling og strukturelle trekk, og ble deretter direktør for området organisasjon og ledelse. Senere startet hun konsulentselskapet Human Management, og er i dag partner i tenketanken og rekrutteringsselskapet ESHOLDT EXECUTIVE SEARCH.

 






Ta kontakt for mer informasjon.
Anne Østgaard

anne.ostgaard@cappelendamm.no / mobil 971 64 649

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.