Følg Cappelen Damm

Paul McCartney med bildebok oversatt av Lars Saabye Christensen

Pressemelding   •   sep 05, 2019 08:00 CEST

Hei Bestebra! er Paul McCartneys barnebokdebut. Boken er oversatt til norsk av Lars Saabye Christensen.

Beatles-legenden Paul McCartney er ute med ny barnebok: Hei Bestebra!. Boken er oversatt til norsk av Lars Saabye Christensen.

Boken om Bestebra er altså skrevet av selveste Paul McCartney og er vakkert illustrert av den anerkjente tegneren Kathryn Durst. Den norske utgaven er (selvsagt) oversatt av Lars Saabye Christensen, som også har skrevet et personlig etterord til boken under tittelen: Oversetterens takknemlige notat.

Bok til barnebarna

Paul McCartney har skrevet boken som en gave til sine egne barnebarn. Men dette har blitt en jorden rundt-reise for alle barn, barnebarn, foreldre og besteforeldre som liker å lese eller bli lest for. Hvis boken leses på kveldstid, rekker man akkurat hjem til leggetid!

Hva handler boken om?
Boken handler om Bestebra, som er en fryktløs og eventyrlysten bestefar med fantastiske triks på lur! Han tar med seg de fire barnebarna sine og et magisk kompass på en "virvelvind" av eventyr. Sammen rir de på flyvefisker, rømmer fra snøskred og unnslipper en flokk med ville bøfler! Og hvem er det som sovner til slutt? Jo, det er selvsagt Bestebra!

Paul McCartney/ Kathryn Durst (ill.)
Hei Bestebra!
Oversatt av Lars Saabye Christensen
Kr 279,-
Cappelen Damm

Kontakt i forlaget: Kommunikasjonsrådgiver Anne Østgaard:
anne.ostgaard@cappelendamm.no / mobil: 971 64 649

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.