Følg Cappelen Damm

Sy din egen sommergarderobe

Pressemelding   •   jun 06, 2017 08:30 CEST

#SOMMERSØM: Mari Melilot vil få flere til å sy. For ifølge forfatteren og klesdesigneren er det mye lettere enn du tror!

Småbarnsmor, klesdesigner - og nå forfatter av sin fjerde sybok! Mari Melilot ligger ikke på latsiden og vil få flere til å finne frem symaskinen!

I sin siste sybok, Alle kan sy, viser Mari Melilot deg hvordan du enkelt kan sy din egen garderobe med flotte kvalitetsplagg. Det er mye lettere enn du tror, og syr du dine egne klær er du sikker på å få plagg som passer akkurat deg - både figur, stil og lommebok!

– Jeg vil vise deg hvordan du kan lage fine og enkle plagg og tilbehør, og samtidig få den gode mestringsfølelsen, sier Mari Melilot som er utdannet klesdesigner ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Melilot tar utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær! Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret - som passer perfekt til sommergarderoben! Du lærer også å sy matchende vesker, nett og sekker. Hva med en egenprodusert strandveske til badeturen? 

I slutten av boken er det eget mønsterark med enkle snittmønstre du kan gi deg i kast med så snart du har mestret de mest grunnleggende teknikkene.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.