Følg Cappelen Damm

Velkommen til boklansering 20.9. kl. 17: Design og strategi, Cappelen Damm

Pressemelding   •   sep 13, 2018 12:19 CEST

Omslag Design og strategi.

Ny bok om designprosesser:

Design er ikke bare form

En virksomhets nøkkel til suksess ligger i skjæringspunktet mellom strategi og design. Dette er det mange som undervurderer, mener professor og forfatter Wanda Grimsgaard. Boken «Design og strategi» tar leseren gjennom en optimal strategi- og designprosess.

-Alle virksomheter trenger en forretningsstrategi og en visuell profil. En sterk identitet gir konkurransekraft, men den oppstår først når virksomhetens mål og strategier er tydelig definert, og brukes som styringsverktøy i utvikling av kommunikasjon og visuell profil.

I boken «Design og strategi», utgitt av Cappelen Damm Akademisk, tar Grimsgaard leseren gjennom en strategisk designprosess i sin helhet gjennom en rekke metoder for strategiutvikling, problemløsning og idéutvikling. For virksomheten gjelder det å se verdien av design som et sentralt strategisk virkemiddel for verdiskapning, posisjonering og konkurransekraft. For designeren gjelder det å skape løsninger som er strategisk forankret, og bidrar til at virksomheten når sine mål.

Forfatter Wanda Grimsgaard har jobbet tett med Annie Myhre i kommunikasjonsbyrået Dinamo i bokens siste fase. Annie ble engasjert som fagkonsulent av Cappelen Damm Akademisk for å kvalitetssikre boken. Hun har lang erfaring med å utvikle visuelle identiteter som er godt forankret i virksomhetens forretningsstrategi. Myhre har også utviklet noen av modellene som blir presentert i boken.

«Design og strategi» kan ses på som en håndbok i strategi- og designprosesser for virksomhetsledere, designere og alle som jobber med kommunikasjon og merkevarebygging. Studenter innen design, markedsføring og ledelse, vil også ha stor glede av boken, blant annet for å bli kjent med hvilke prosesser som kreves i et strategisk designprosjekt.

Lansering: 20. september kl. 17-19 hos Cappelen Damm, Akersgata 47/49, Oslo.
Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det vil bli enkel servering. Etter arrangementet forflytter vi oss til MESH, i Tordenskiolds gt. 3.

For påmelding/spørsmål, send e-post tilakademisk@cappelendamm.noinnen 14. september, eller på: https://www.facebook.com/events/674745699555039

Om boken/kjøpe boken: https://bit.ly/2LcPOjn

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.