Gå videre til innhold
Velkommen til arrangementer i Cappelen Damm-huset, uke 41!

Nyhet -

Velkommen til arrangementer i Cappelen Damm-huset, uke 41!

Onsdag 9. oktober kl. 19.00 ønsker vi velkommen til et inspirerende og spennende møte med forfatter Tordis Irene Fosse! Boka Skrivelysten?  viser hvordan du kommer i gang med en tekst, og hvordan du kan gjøre den enda bedre, mer poengtert, personlig, inviterende, sjarmerende. Det vil bli intervju med forfatter som forteller litt om boken, samt lett bevertning.

Gratis inngang, påmelding sendes til liv.gronback@cappelendamm.no innen mandag 7.oktober

Om boken: Opplev gleden ved å utvikle dine skriveferdigheter. Bli en god blogger eller twitrer, forbløff dine nærmeste med interessante julebrev, se deg selv i kortene ved å kartlegge egne drømmer og tanker. Enten du skriver for egen fornøyelse, til glede for dine nærmeste eller for en større offentlighet, vil du dra nytte av denne bokas lettleste og vennlige innføring i kunsten å skrive gode tekster.

 

Fredag 11. oktober kl. 01.00 ønsker vi velkommen til en ENDA STØRRE NATTLANSERING ENN JO NESBØ! Den 6. juni lanserte Jo Nesbø Politi ved midnatt. PINGLE!

Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Askild Hagen, Jørgen Mehren og Peder Udnæs’ hardkokte Jo Nesbø-parodi Busemannen lanseres natt til fredag 11. oktober kl. 01.00 i Halvbroren bokhandel, Cappelen Damm, Akersgata 47/49.

Været er tøffere, høsten er kaldere og det er mye senere på natta. Møt forfatterne bak høstens beste Jo Nesbø-parodi! Boksalg og signering. Kriminelt gode boller og parodisk kaffe. Vær tidlig ute, her blir det elleville tilstander.

(Køordning fra midnatt)

Hvis du bare skal lese én Jo Nesbø-parodi skrevet av altfor mange forfattere i år, ville det vært rimelig sært av deg å lete etter en annen enn denne.

Om boka: Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Bare én mann er i stand til å ordne opp. Riktignok er han alkoholiker, kranglete og en konstant fare for seg selv og omgivelsene. Dessuten er han død. Men han er den beste politiet har. Hans navn er Willy Wakum.

Det blir en hard og mørk høst. Og blodig. Og hard.

 

Lørdag 12. oktober kl. 13.00 er det Lesestund for alle barn i Halvbroren bokhandel. Vi leser fra Bjørn Ouslands nye bok Trollprinsen!

Om boka: Kongen og dronningen føder en sunn gutt, men om natten kommer trollene og bytter ut den ekte prinsen med en trollebaby. Kongen og dronningen merker ikke ombyttet før den angivelige sønnen blir gammel nok til ektemål, da kommer sannheten frem. Det stakkarstrollbarnet mister prinsetittelen og hele hoffet blir satt til å lete opp den ekte prinsen.

 

Alle arrangementene er gratis. Velkommen!

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.