Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 9!

Nyhet   •   feb 17, 2014 13:04 CET


Tirsdag 25.februar kl 19.00 har vi gleden av å ønske dere velkommen til lansering av romanen Norske edelstener av Emil B. Lund!

"Victor Sommerfelt er ung og vellykket og grunnet hans bakgrunn og sosiale posisjon forventes en fremtid av permanent velvære. Han er intelligent, arrogant og nedlatende,  beundret av menn og ønsket av kvinner, men for øvrig mest interessert i å perfeksjonere egne manerer og fremstå som en suveren begavelse i alle livets disipliner. Romanen følger Victor og hans privilegerte krets, og tegner et tydelig bilde av et bestemt miljø og en utstudert overfladisk og verdifattig mentalitet hvor det finnes kun et credo: Aldri vær deg selv og aldri vis hva du føler."

Les mer om boken på våre nettsider.

 

Onsdag 26.februar kl. 18.00 ønsker vi velkommen til lansering av Diabetesboka - Spis riktig og bli frisk! Møt forfatterne bak boka, Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda, få tips og inspirasjon og smaksprøver fra oppskriftene!

"Alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan spise deg helt frisk eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter."

 

Påmelding til liv.gronback@cappelendamm.no innen 24.februar.

 

 

Lørdag 1.mars kl. 13.00 er det bursdagsfeiring for Ludde på Bok og Bolle! Kom og hør Inger Gundersen lese fra de kjente og kjære fortellingene om Ludde, spis boller og bli med på feiringen!  Hipp hurra og velkommen!

 

 

Alle arrangementene er gratis.

 

Velkommen!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.