Gå videre til innhold
Anja Hammerseng-Edin: Fearless

Pressemelding -

Anja Hammerseng-Edin: Fearless

Ny bok: Anja Hammerseng-Edin «Fearless»

Hva får mennesker til å prestere på sitt beste? Hva er det som gjør at du  noen ganger tar utfordringen du står overfor, og andre ganger rømmer fra den?  Hvordan ville livet sett ut om DU var fryktløs?

Fearless handler om å bruke hodet til å klare alt du vil. Si farvel  til alle begrensninger og utfordre deg selv til å bli modig.

I «Fearless» har Anja Hammerseng-Edin samlet sine egne erfaringer og teknikker fra de beste fagfolkene innen indre styrketrening, for å lage en bok som kan få oss til å bli kvitt frykten og realisere potensialet vårt.

Hjernen er et levende og fleksibelt system som kan trenes opp, og med god innvendig styrke kan vi skape nye tankevaner og nå nye høyder. Vi kan ta kontroll over den indre kritikeren. Vi kan styre følelsene i den retningen vi ønsker og dermed tørre det vi tidligere fryktet.

Med disse metodene kan du pushe deg selv til å bli en som gjennomfører, selv om du er redd.

Anja Hammerseng-Edin er håndballspiller for Larvik Håndballklubb. I 2012 ble hun kåret til Håndball-EMs mest verdifulle spiller. Hun driver firmaet Fearless og holder foredrag og kurs for bedrifter og privatpersoner. Kontakt: anja@teamfearless.no

For presseeksemplar, intervju eller mer informasjon kontakt Kristine Kleppo i Cappelen Damm kristine.kleppo@cappelendamm.no tlf:47374123

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.