Følg Cappelen Damm

Cappelen Damm kapret rettighetene til mye omtalt "sovebok"

Pressemelding   •   sep 15, 2015 07:15 CEST

Fenomenet Kaninen som så gjerne ville sovne av svenske Carl-Johan Forssén Ehrlin er blitt en internasjonal bestselger, og hylles av småbarnsforeldre verden over. Cappelen Damm har etter intense budrunder skaffet seg de norske rettighetene, og utgir boka allerede 22. oktober.

Foreldre har til alle tider lett mer eller mindre desperat etter gode teknikker for å få barna til å sovne. Forfatter, coach og psykolog Carl-Johan Forssén Ehrlins har med Kaninen som så gjerne ville sovne skrevet det som av mange benevnes som den ultimate godnatthistorie. I løpet av få minutters høytlesning får boka nærmest garantert barna til å sovne!

Boka handler om den trøtte lille kaninen som ikke får sove. Mammaen hans tar ham med til Onkel Gjesp for å få hjelp, og det får de. Onkel Gjesp har nemlig et magisk sovestøv.

Bokas hemmelighet er bl.a. den spesielle måten den skal leses på. Leseren får konkrete instruksjoner om stemmebruk, og noen steder skal det også gjespes – høyt og tydelig. Ved bruk av positive forsterkningsteknikker blir barnet oppmuntret både bevisst og ubevisst til å slappe av, kjenne seg trøtt og til slutt sovne.

Kaninen som så gjerne ville sovne gjør for tiden stor internasjonal suksess, spesielt i England og USA, og den er blitt solgt til over tretti land. Den er opprinnelig utgitt på eget forlag, og i 23 dager toppet den bestselgerlista på gigant-nettbokhandelen Amazon.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.