Gå videre til innhold

Pressemelding -

Cappelen Damm med ny og annerledes forlagsblogg

I morgen, fredag 6. mai starter Cappelen Damm opp sin nye blogg Forlagsliv. Det blir en av de mest ambisiøse i Norge, med over 25 faste personlige bloggere og en nyhetsblogg. Denne nye kommunikasjonskanalen vil gi publikum en helt ny mulighet til å ta del i hva som foregår på innsiden av en stor kunnskapsbedrift, og møte forfattere og ansatte i forlaget på en ny måte.

Forlagsliv
er en portal, med nyhetsblogg, personlige blogger fra forfattere og ansatte i forlaget og avdelingsblogger. Nyhetsbloggen vil gi løpende informasjon om hva som skjer på forlaget, nye utgivelser, forfatterarrangementer og andre aktuelle saker, de personlige bloggene vil variere i innhold, men vil samlet gi et godt innblikk i hvem vi er og hva vi jobber med. 

Ved oppstart blogger fire forfattere, Ingvar Ambjørnsen, Elin Riise, Ellisiv Lindkvist og Brynjulf Jung Tjønn. 23 ansatte fra de fleste avdelinger er representert, bl.a. forleggerne Anders Heger, John Erik Riley, Ida Berntsen og Anne Fløtaker.

Cappelen Damms ønske har vært fra starten å ha et åpent og inkluderende forlagshus hvor forfattere og publikum kan møtes, hvor meninger brytes, og hvor bøkene skal være synlige og tilgjengelige for alle. Derfor har vi både en bokhandel og kafé, og vi arrangerer nærmere 200 store og små litterære møter hvert år. Nå ønsker vi å åpne forlaget enda mer. Den nye bloggsatsingen blir en viktig del av det. 

Redaksjonsråd for bloggen består av Utviklingssjef Knut Gørvell, Salg- og markedsdirektør Birgit Christensen og Informasjonssjef Ingunn Lindborg. Ansvarlig redaktør er Anette Garpestad, på sosiale medier kjent som Bokdama. På Forlagsliv blogger hun under navnet Bokdama@work.


Du kan allerede nå se bloggen på www.forlagsliv.no

Ta kontakt med:
Ingunn Lindborg, ingunn.lindborg@cappelendamm.no, 90050247

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.