Gå videre til innhold
Finn inspirasjon til flotte skiturer i Oslomarka

Pressemelding -

Finn inspirasjon til flotte skiturer i Oslomarka

Markaentusiastene Olav Harlem, Eivind Molde og Erik Unneberg har supre turer å anbefale i boka Skiturer i Oslomarka, enten målet er en hard treningsøkt, kakao og nybakte boller foran peisen på en koselig markastue, eller frisk luft og vakker natur.

Ingen annen hovedstad kan by på et tilsvarende vintereventyr rett utenfor stuedøra. Men mange kjenner lite til mangfoldet og bruker de samme skiløypene igjen og igjen. Med denne boka kan man utforske nye og spennende steder.

Man kan lange ut i strøkne løyper i bynære deler av Marka eller nyte stillheten i smale scooterspor langt fra folk. Man kan ta seg opp i høyden der snøen ligger lenge og utsikten er spektakulær, eller bare ta en kjapp tur i lysløypa på kveldstid.

Skiturer i Oslomarka inneholder 71 skiturer som er jevnt fordelt over hele Marka. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad. De fleste turene går i løyper beregnet på klassisk stil, men noen er tilpasset fristil eller begge stilarter. Korte, detaljerte tekster og oversiktlige kart for hver tur gjør det enkelt å finne frem. I tillegg til turbeskrivelsene er det interessant informasjon om severdigheter, flotte bilder og tips om koselige markastuer med servering.

Boka omhandler skiturer i Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka, Sørmarka og Follomarka.

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.