Følg Cappelen Damm

Fra skuespiller til barnebokforfatter

Pressemelding   •   apr 03, 2018 13:32 CEST

​"Den magiske pappesken" er kunstneren Kristin Bortolottis (tidligere Kristin Frogner) bokdebut.

Den magiske pappesken er kunstneren Kristin Bortolottis (tidligere Kristin Frogner) bokdebut. Mest kjent er hun kanskje for rollen som Charlotte Anker Hansen i Hotell Cæsar. Nå har hun skrevet og illustrert en bildebok inspirert av sønnen.


Bakgrunnen for boken

"For et par år siden, fikk jeg beskjed om at et av barna mine antagelig ikke kom til å utvikle fantasi. Det gjorde at jeg ikke klarte å tenke på så mye annet en stund. Disse tankene ble til tegninger, og etter hvert ble tegningene til en bok. Fantasien er noe vi tar for gitt. Men den er en av livets aller største gaver, som vi daglig burde ta vare på og feire," sier forfatteren til BOK365.

En magisk pappeske

Bildeboken Den magiske pappesken er en hyllest til barnlig fantasi. En enkel, brun pappeske sender to små oppdagere på en reise tilbake i fortiden og inn i fremtiden.
Boken har enkle verselinjer på rim og er fantastisk rikt illustrert. Den er vakker og lærerik om verden vi er en del av.


Kristin Bortolotti (f. 1978) er både forfatter, skuespiller, musiker og skulptør. Kristin Bortolotti (f. 1978) er utdannet ved Florence Academy of Art – Sculpture Program. Den magiske pappesken er hennes bokdebut.

Boken lanseres på Kulturhuset onsdag 18. april kl 18.

Kontaktperson i forlaget:

Cecilie Kirkaune Bodahl, cecilie.kirkaune.bodahl@cappelendamm.no Tlf: 91844240

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.