Gå videre til innhold
Hør Lars Saabye Christensen i BokPod

Pressemelding -

Hør Lars Saabye Christensen i BokPod

Lars Saabye Christensen har utgitt en rekke romaner, dikt- og novellesamlinger. Gjennombruddet kom med Beatles i 1984, en roman stadig nye generasjoner trykker til sitt hjerte. Forfatteren fikk Nordisk Råds Litteraturpris for Halvbroren (2001). Han har også mottat Rivertonprisen, Kritikerprisen, Brageprisen, Bokhandlerprisen, Doblougprisen og Den norske leserprisen. I høst er han aktuell med den kritikerroste romanen Magnet.

Tett på Saabye Christensen i ny podcast
Denne uken møter vi Saabye Christensen i et åpenhjertig dybdeintervju med Hallgeir Opedal i en av landets mest populære podcaster, Bokpod. Her snakkes det om Beatles, bilturer, pinligheter som litterært drivstoff og om Se og Hør-bildet Saabye Christensen håper aldri kommer på trykk.
-Jeg tilhører «de kantete», sier Lars Saabye Christensen i intervjuet. -De kantete må ha regler, de må ha disiplin. De tilhører de pinliges klubb, de har det vanskelig i noen sosiale situasjoner og i normale situasjoner, derfor må de ha mange regler. Det fascinerer meg, det er slitsomt, men det fascinerer meg.
Les mer om dette på Forlagsliv.

MØT LARS SAABYE CHRISTENSEN
23. september ønsker Cappelen Damm velkommen til Lars Saabye Christensen-spesial, kl.13.00, hvor Finn Stenstad intervjuer den populære forfatteren. Musikk ved saksofonist Jørgen Mathisen. Gratis kaffe.

Les også intervju med Lars Saabye Christensen på forlagsliv.no

BokPod
er blitt en av landets mest populære podcaster og byr på timelange intervjuer med flere av Norges viktigste forfattere. Den populære podkasten lanseres hver onsdag morgen, og topper stadig iTunes` lister. BokPod distribueres blant annet på www.bokpod.no, iTunes og cappelendamm.no.

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.