Gå videre til innhold
Iben Sandemose hyller sin far i ny kalender

Pressemelding -

Iben Sandemose hyller sin far i ny kalender

I 25 år har Iben Sandemose laget iøynefallende og kloke kalendere. Årets kalender har fått tittelen Klipp opp 2016! og er en hyllest til hennes avdøde far, Bjarne Sandemose.

Iben har tatt utgangspunkt i far Bjarnes verktøy. De fleste av dem har han laget og malt selv, og med disse verktøyene har han blant annet stått for tilblivelsen av Il Tempo Gigante etter Aukrusts tegninger. Alt kan brukes, lærte Iben av faren sin, og nå har hun tatt ham på ordet og brukt hans vertøy i sin verden.

Iben Sandemoses er i høst også aktuell med den prosalyriske boka Da du forsvant, som handler om å brått miste sin aller Kjæreste. Om å møte det nye livet alene, og om å holde seg fast når parketten revner og sorgbølger braser innover. Men også om det nye, fine som langsomt oppstår. Boka er illustrert av forfatteren.

Iben Sandemose (f. 1950) feiret i 2014 30 år som forfatter, og hun har utgitt over 50 bøker, mottatt flere priser og hatt en rekke utstillinger – tegninger og grafikk.

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.