Gå videre til innhold
Instagram-suksess er bok-suksess

Pressemelding -

Instagram-suksess er bok-suksess

Poesien lever godt på sosiale medier.
Instagram-kontoen @renpoesi har nærmere 30 000 følgere, og nå er flere av de mest populære diktene fra kontoen samlet i en egen bok. Dette ble en umiddelbar suksess. Etter få dager i salg måtte Cappelen Damm trykke nytt opplag, og Ren poesi har nå et totalt opplag på 5000 eksemplar. Mye tyder på at Ren poesi kan bli en av årets julegave-vinnere.

Boken er blitt en vakker samling kjente og kjære dikt, samt gullkorn fra noen av de viktigste, nye stemmene i norsk poesi. Dikt om kjærlighet, dikt til trøst, inspirasjon og ettertanke – en meningsfull gave til noen du er glad i.

– Jeg startet opp instagram-kontoen som et overskuddsprosjekt, en liten hobby i en litt tøff periode av livet mitt. Men så har det etter hvert vokst seg stort.
Jeg er ikke poesikjenner, men startet @renpoesi fordi jeg leste mange dikt selv og fordi de gav meg mye glede og trøst, forteller Ellen Wisløff som står bak både boka og kontoen @Renpoesi.

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.