Gå videre til innhold
"Kristin Halvorsen. Gjennomslag" i ny utgave

Pressemelding -

"Kristin Halvorsen. Gjennomslag" i ny utgave

Lilla Sølhusviks bok Kristin Halvorsen. Gjennomslag utgis nå i pocket-utgave. Da Cappelen Damm lanserte boken første gang høsten 2012 fikk den massiv oppmerksomhet i media og den gikk rett inn på bestselgerlistene. Mange kritikere var særlig imponert over hvor åpenhjertig og ærlig Kristin Halvorsen er. Hege Ulstein i Dagsavisen kalte boken for "den beste, sterkeste og mest åpne politikerbiografien som er gitt ut i manns minne".

Kristin Halvorsen er den SV-lederen som har sittet lengst - i 15 år. Hun ble lederen som tok partiet inn i regjering. Hun ble partiets første finansminister - og landets første kvinne til å styre Finansdepartementet.  Kristin Halvorsen. Gjennomslag er en personlig og ærlig fortelling om veien via Soria Moria og inn i regjeringskorridorene. 

Boken gir ny kunnskap om norsk politikk. Vi får innblikk i interne politiske prosesser, forhandlingstaktikker, samarbeidsproblemer og utfordringene og gledene det er å være toppolitiker. Torunn Egge Roux i Stavanger Aftenblad skrev i sin anmeldelse at "Hennes åpenhjertige beskrivelser av opp- og særlig de mange nedturene, med både interne partikrangler, beintøff kamp regjeringspartnerne i mellom og en aggressiv presse vil garantert bli pensum for enhver juniorpartner i framtidige regjeringer."

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.