Følg Cappelen Damm

Lahlum er påskens quiz-master

Pressemelding   •   mar 30, 2015 18:50 CEST

Hans Olav Lahlum byr på den ultimate quiz-boken.
Påsketid er også quiz-tid, og hvem er bedre egnet som quizmaster enn et av Norges fremste menneskelige leksikon og mesterhjerne Hans Olav Lahlum?

I den nye spørreboka Lahlums Quiz vol.2 tester Lahlum og realfagsekspert Katrine Tjølsen kunnskapene dine i et vidt spekter av temaer og undertemaer. Med over 600 spørsmål inndelt i 3 vanskelighetsgrader burde det være noe av interesse for de fleste. 

Lahlum øser av sin mangfoldige kunnskap og formidlingsglede i boka. Til hvert eneste spørsmål får man et utdypende og omfangsrikt svar, spekket med interessante og overraskende opplysninger. Slik blir Lahlums Quiz vol.2 en kilde til nyttig og morsom lærdom – i tillegg til at den gir timevis med  underholdning.

Lahlums Quiz vol. 1 i pocket
Samtidig som Lahlums Quiz vol.2 kommer ut i salg, er også Lahlums Quiz vol.1 blitt tilgjengelig i en rimelig, heftet utgave - så da burde det være duket for mye moro gjennom påskekveldene.

Fra palmesøndag til påskemorgen legger Hans Olav Lahlum ut ett spørsmål hver dag på forlagsbloggen www.forlagsliv.no

Man kan sende svaret til blogg@cappelendamm.no og vinne et eksemplar av Hans Olav Lahlums bestselgerkrim Menneskefluene. Klarer du spørsmål flere ganger i løpet av uken, venter en ekstra overraskelse!

http://www.forlagsliv.no/blog/2015/03/30/lahlums-paskequiz-andre-sporsmal/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.