Gå videre til innhold
Lanserer ny strømmetjeneste for bøker

Pressemelding -

Lanserer ny strømmetjeneste for bøker

Cappelen Damm lanserer Storytel, en strømmetjeneste for bøker
Strømmetjenesten Storytel vil tilby både lydbøker og ebøker i ett og samme abonnement. Allerede nå kan du lytte til over tusen lydbøker fra flere norske forlag. I løpet av august kommer også ebøker inn i tjenesten, og abonnentene har da tilgang til rundt 20 000 lydbøker og ebøker.

Ubegrenset lytting og lesing
Storytel er abonnementsbasert og du lytter ubegrenset til tusenvis av lydbøker for kun 169 kroner per måned. Du velger blant lydbøker på norsk, svensk og engelsk, og du lytter direkte fra mobil, nettbrett eller datamaskin. Du kan enkelt velge om du vil lytte direkte som strømming - eller offline når du er ute på tur.

En milepæl i den digitale satsningen
-Cappelen Damm har inngått en allianse med svenske Storytel. Sammen har vi etablert Storytel Norge AS hvor partene eier 50% hver. I Cappelen Damm mener vi dette er en milepæl i vår digitale satsing. Vi føler oss trygge på at dette blir en tjeneste som skal bidra til å fremme litteratur på en ny og fremtidsrettet måte. Teknologien er i absolutt verdensklasse og man kan også svitsje mellom lytting og lesing av samme bok. I Sverige har allerede 100 000 lesere tatt i bruk tjenesten og den vokser raskt. Tilfredsheten med teknologien og tjenesten er svært stor. Det er grunn til å vente at den nye norske strømmetjenesten, på linje med tilsvarende tjenester innen musikk og film, vil bli verdifull med hensyn til spredning av den norske litteraturen i digitalt format, sier direktør Øisten Wahl i Cappelen Damm

Les mer på http://www.storytel.no/

For mer informasjon, kontakt:
Håkon Havik, Daglig leder Storytel, Hakon.Havik@cappelendamm.no, 980 99 138
Øisten Wahl, Forlagsdirektør Netthandel og digitale produkt, Oisten.Wahl@cappelendamm.no, 930 33 659

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.