Følg Cappelen Damm

Nær 60 000 norske 6-åringer er skolestartere i år. Hvordan begynner man egentlig på skolen?

Pressemelding   •   mai 04, 2020 09:00 CEST

Bildebokskaper Anna Fiske signerer en bunke av sin ferske bok "Hvordan begynner man på skolen". Foto: Tanja Hoel

Anna Fiskes bildeboksuksess Hvordan lager man en baby? har fått en oppfølger: Hvordan begynner man på skolen? Boken er et must for førskolebarn, og forteller på pedagogisk og underholdende vis alt barna trenger å vite før skolestart. I Norge er det nærmere 60 000 barn som normalt begynner på skolen hvert år. Hvordan blir det i år, midt i coronaens tid?

Hvordan begynner man egentlig på skolen?
Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv. Mye skal mestres, både praktisk, sosialt og følelsesmessig, og det er lett å føle seg overveldet. Hva skal man ha i sekken? Hvor lenge må man sitte stille? Hva skjer egentlig i friminuttene? I sin nye bok tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boken er inkluderende og varm, og tar barnas følelser på alvor. Og den ufarliggjør den store overgangen fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse.

Anna Fiske
Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Hennes lekne, særegne strektegninger og kreativitet har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser. Nylig mottok hun gull for suksessen Hvordan lager man en baby (2019) i Visuelt. En rekke av bøkene hennes er å finne på flere kontinenter. Bl.a. har hun tatt det kinesiske markedet med storm. Hvordan begynner man på skolen? er solgt til både Danmark og Tyskland før lansering i Norge, og interessen rundt boken er stor.

Anna Fiske
Hvordan begynner man på skolen
Bildebok. Primærmålgruppe: 3-6 år
Kr 279,-
Cappelen Damm

Kontaktinfo Anna Fiske: Mobil: 979 60 840 / hallo@annafiske.com

Kontaktinfo i forlaget, Anne Østgaard: Mobil: 971 64 649 / anne.ostgaard@cappelendamm.no

Bildetekster til relaterte bilder: 
1) Anna Fiske på førskolebesøk i Den blå appelsin Kanvas-barnehage.
2) Førskolebarn fra Den blå appelsin Kanvas-barnehage blar interessert i Hvordan begynner man på skolen? 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.