Gå videre til innhold
Ny suksesserie for ungdom

Pressemelding -

Ny suksesserie for ungdom

Cappelen Damm lanserer Vakre skapninger, den første boken i ny suksesserie for ungdom. Boken som er skrevet av Kami Garcia og Margaret Stohl, har solgt over 500 000 eksemplarer i USA og filmatiseringen har premiere våren 2013.

Debutboken med originaltittel Beautiful Creatures er den første av fire bøker i serien ved samme navn, og har allerede blitt solgt til 30 land. Boken har alt som skal til for å fange leseren: mørke hemmeligheter, magiske krefter, alvorlige valg og dyp kjærlighet.

Serien er en storsatsning, og så mye som 100 000 gratis eksemplarer av første kapittel distribueres i forbindelse med lanseringen.

Filminnspillingen er godt i gang, hvor blant annet Emma Thompson, Jeremy Irons og Viola Davies står på rollelisten. Hovedrollene som Ethan og Lena spilles av unge Alden Ehrenreich og Alice Englert.

En dag dukker Lena Duchannes opp på skolen, og Ethan Wate kjenner henne igjen fra drømmene sine – bokstavelig talt! Men Lena har skremmende krefter, og sammen må de kjempe mot forbannelsen som har herjet familien i generasjoner: Innen Lena fyller 16, må hun velge mellom den gode og den onde siden.

"Give this to fans of Stephenie Meyer's Twilight (Little, Brown, 2005) or HBO's 'True Blood' series, and they will devour all 600-plus pages of this teen Gothic romance." - SCHOOL LIBRARY JOURNAL

Vakkert mørke, den andre boken i serien, kommer ut tidlig 2013!

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.