Gå videre til innhold
Praktbok med 70 store drømmereiser fra Lonely Planet

Pressemelding -

Praktbok med 70 store drømmereiser fra Lonely Planet

Drømmereiser er en praktbok som inneholder mer enn 70 store reiser – fra de urgamle karavanerutene langs Silkeveien til moderne klassikere som Route 66. Tekst, kart og bilder formidler på en levende måte hvordan disse reisene oppleves, og gir deg samtidig. Jens A. Riisnæs har vært konsulent på den norske utgaven. Avsender er Lonely Planet.

Drømmereiser er din egen, personlig tilpassede guide til fantastiske reiser over hele verden. Du velger selv hvilke du faktisk vil legge ut på og hvilke du heller bare vil lese – og drømme – om. Mange av turene som er beskrevet i boken, kan være vanskelige å foreta for mennesker med vanlig lønnsinntekt og fellesferie som rammer for turopplegget. Disse lange rutene ble gått opp av store oppdagere som Marco Polo og Kaptein Cook i en tid da det meste av verden var uoppdaget, og en reise virkelig kunne få uante konsekvenser, både for den reisende og dem han møtte. Men boken forteller også om avslappende kjøreturer langs vakre kyster, luksuriøse togreiser og cruise på verdens mektigste elver, altså prosjekter som kan være enklere å gjennomføre i praksis.

Oversatt av Lotte Holmboe og Jens Stuevold Holmboe.

Pris: kr 449,-

Kontakt i forlaget: Anne Østgaard, mobil 971 64 649 / anne.ostgaard@cappelendamm.no

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.