Følg Cappelen Damm

Velkommen til vårfestival 3.-5. mai

Pressemelding   •   apr 13, 2018 10:35 CEST

Cappelen Damm inviterer til en ny litteraturfestival for inspirasjon og leseglede. Her møter du noen av verdens ledende feelgood-romanforfattere og mange norske sakprosaforfattere.

– Dette er en flott mulighet for leserne til å komme og møte sine favorittforfattere, samtidig som de har det hyggelig og koser seg med foredrag og intervjuer i toppklasse, sier festivalsjef Knut Gørvell, om Vårfestivalen som går av stabelen i Oslo 3. til 5. mai.

I tillegg til å møte utenlandske stjerneforfattere som Sarah Jio, Jan-Philipp Sendker, Alyson Richman og Lucy Dillon, får norske lesere også møte mange av de ledende forfatterne innen fakta-sjangeren.

Vårfestivalen er en festival for livslyst og livsglede

Vårfestivalen vil være en tredagers fest der leserne kan møte flere av sine favorittforfattere.

– Du kan for eksempel få yogatips fra Henriette Lien, tips til kjøkkenet fra Andreas Viestad, møte Fridtjof Nilsen fra Den store kakekrigen eller få råd fra psykolog Catrin Sagen om den vanskelige kjærligheten. Stjerneforfatter Sarah Jio gir råd til alle forfatterspirer. Feelgood-forfatteren Jan Philipp Sendker, som har skrevet bestselgeren Kunsten å høre hjerteslag, kommer også for å dele livsvisdom fra Østen med oss, forteller Gørvell.

Bli med på bok og bobler, og festkveld!

På Vårfestivalen er det hele 19 forskjellige arrangementer. Torsdagen avsluttes med en stor inspirasjonsfest og fredag med en festkveld i Rokokkosalen på Grand Hotel.

Med unntak av festkvelden i Rokokkosalen på Grand Hotel fredag kveld, og et arrangement med Bok & Bobler samme dag, er alle arrangementene gratis og foregår i Cappelen Damm-huset i Akersgaten i Oslo.

Les mer om festivalen og kjøp billetter på: varfestivalen.no

Vårfestivalen arrangeres av Cappelen Damm i samarbeid med Bazar forlag, Arneberg forlag, Bestselgerklubben, Hobbyklubben, Bokklubben Energica og Tara.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.