Følg Cappelen Damm

YouTube-stjernene SkillTwins til Oslo

Pressemelding   •   jul 05, 2018 15:38 CEST

Boka "SkillTwins – The story. Vårt store fotballeventyr" forteller historien om hvordan tvillingbrødrene Jakob og Josef ble stjerner på YouTube, og gir oppskriften på masser av kule fotballtriks. Men det er også en bok om viktigheten av "fair play".

SkillTwins startet sin egen YouTube-kanal i 2014, og med sine flere millioner abonnenter og seere er de blitt en av verdens største sportskanaler. I sommer er de aktuelle med både bok og opptreden på Norway Cup – mandag 30. juli kommer de til Oslo.

Boka SkillTwins – The story. Vårt store fotballeventyr er den perfekte boka til alle fotballglade gutter og jenter. Her kan man bl.a. lese SkillTwins' utrolige historie om hvordan de, tvillingene Josef og Jakob El-Zein, bygget opp sin YouTube-kanal etter at proffdrømmen ble knust pga. skader. Man får også innblikk i deres tanker om "fair play", om hvordan man kan være en god venn og lagspiller, og om hva som må til for å lykkes som fotballspiller.

Boka inneholder 10 "Fotball Skills", 10 "Street Skills" og 10 "Freestyle Skills". Flere av disse er "signaturtriks" som er utviklet av SkillTwins og som er eksklusive for boken. Triksene har en trinn-for-trinn-forklaring slik at man enkelt kan lære deg disse. Det er også en henvisning til en QR-kode som tar deg direkte til en video som viser hver enkelt triks.

SkillTwins i Oslo mandag 30. juli:

Mandag 30. juli kommer SkillTwins til Oslo. De ankommer midt på dagen, og skal først ha show på Norway Cup. Deretter blir det boksignering på Tanum Oslo City fra kl. 16.00-17.30.

Ta kontakt for mer informasjon!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.