Følg Cappelen Damm

Vekommen til Cappelen Damm-huset, uke 4!

Nyhet   •   jan 14, 2015 17:22 CET

Tirsdag 20. januar kl. 18.00 inviterer vi til lansering av boken Modig - Finn ditt hverdagsmot med forfatter Svein Harald Røine. Svein Harald har raskt rukket å bli en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere innen ledelse og arbeidsglede. Kom og hør ham kåsere på en engasjerende og tankevekkende om hvordan finne MOT i hverdagen. Svein Harald Røine vil hjelpe folk til å bli modigere i hverdagen, på jobb, hjemme, i fritiden, i store og små spørsmål. Først gjennom å være modig er det mulig å trosse frykten, skape endringer og nå nye mål.

Påmelding til liv.gronback@cappelendamm.no innen 19.januar

Onsdag 21. januar kl. 13.00 inviterer vi til Lunsjpausen! Denne gangen får vi besøk av forfatter, fredsforsker, filosof og søndagsskolelærer Henrik Syse og Ola Tjørhom, professor i teologi og forfatter av boken Fornyelsen som forsvant. Et kritisk blikk på Den katolske kirkes utvikling fra 1850 til i dag (2014). De vil diskutere den kristne kirke i Norge; står den for fall?

Utmeldelsene fra Den norske kirke er doblet. Den katolske kirke trikser med medlemstall. Stadig flere søker etter åndelig innhold, men er den kristne kirke i stand til å møte denne åndelige søken?

 

Onsdag 21.januar kl. 18.00 ønsker vi velkommen til lansering av boken Kjære søster med forfatter Alf Kjetil Walgermo. Kjære søster rommer både sorg, anger og skam - men også glede livskraft og håp. Det er dessuten en roman om musikk. Amalie elsket Patti Smith. Etter at Amalie dør, begynner storesøsteren Eli Anne å skrive til henne på veggen hennes. Hun skal snart legge ned profilen - ta en endelig avskjed - men kvir seg for å ta det siste steget. Eli Anne skriver på veggen til Amalie og ser tilbake på forholdet deres: på endringer av status, på løgner og sjalusi, men også på kjærleiken mellom to søstrer.

 

Torsdag 22. januar kl 19.00 inviterer vi til lansering av Europeere av Simen Ekern. Temaene Europa, Europas forhold til verden og EU's rolle er aktuelle som aldri før etter terrorangrepet vi så i Paris. Denne boken er et stykke samtidshistorie som skildrer hva Europa er og kan være i den første halvdel av det 21.århundre. Det blir presentasjon og opplesning fra boken, mingling og lett servering.

Europeere handler om krisen som har rammet Europa. Den vanskelige økonomiske situasjonen har gitt stor plass til politiske entreprenører med vidt forskjellige ideologiske prosjekter. Ekern tar leseren med til italienske populister, skotske separatister og ungarske ekstremister. Han snakker med Brussel-byråkrater, franske patrioter - og en gresk krimforfatter som har sitt eget, originale syn på hvem som er de skyldige i fortellingen om Europas problemer. Kampen om Europas framtid er både intens, skremmende og underholdende, og i denne boken møter vi hovedpersonene.

 

Lørdag 24. januar kl. 13.00 ønsker vi store og små velkommen til årets første Bok & Bolle! I år blir Tassen hele 35 år og vi inviterer til stor bursdagsfeiring! Det blir høytlesning og bursdagssang, og kanskje hedersgjesten selv kommer? Gratis boller til alle barn!

Alle arrangementene er gratis.

Velkommen!

For oversikt over alle arrangementene i januar, se

http://www.forlagsliv.no/invitasjoner/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.