Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 41!

Nyhet   •   sep 30, 2014 14:16 CEST


Onsdag 8.oktober kl. 19.00 ønsker vi velkommen til slippfest for Liv Mossiges debutroman Tyskland!

Program:

Skillingsmonolog av Erling Kittelsen

Musikalsk innsalg med Grove horn

Liv Mossige leser fra Tyskland

Det blir pølser & surkål!

 

Om boken: Historien utspiller seg i Norge under andre verdenskrig, der vi møter Hanne, en jente med en begrenset forståelse av verden. Hun legger ut på en reise for å finne søsteren, som hun tror befinner seg i Tyskland. Hanne vandrer inn i skogen hvor hun møter onkelen som sier han skal hjelpe henne. På nåtidsplan befinner vi oss i skog ikke langt fra huset der Hanna bor, men romanens univers er mye større.

Med finstemt følelse for menneskets utsatthet tar Mossige oss med inn i en verden som ses ene og alene gjennom Hannas blikk, styres av hennes ønsker og drømmer. Det er en egenrådig og fascinerende roman, som leder tanken hen til Flannery O'Conner og William Faulkner.

En sterk og særegen debut, med vilje og evne til å lodde dypt i menneskelivet.

 

 

Lørdag 11.oktober kl. 16.00 åpner vi dørene for årets Poesifest! For tredje år på rad arrangerer Cappelen Damm, Flamme forlag og Litteraturklubben Poesifest. I en tid der poesien får alt for lite oppmerksomhet i jaget etter bestselgere, ønsker vi igjen å feire med et sammensatt program av unge, ukjente stemmer og gamle favoritter.

Med et variert program, med besøk av blant annet Lars Vaular til Yahya Hassan og Levi Henriksen, ønsker vi velkommen til en hyggelig og underholdende kveld!

Se www.poesifes.no for mer informasjon.

 

 

Alle arrangementene er gratis!

Akersgata 47/49

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.