Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 42!

Nyhet   •   okt 08, 2014 16:16 CEST

Mandag 13.oktober kl. 18.30 åpner vi dørene for lanseringen av den første boken i triologien ENDGAME; Kallet! Samtidig med 30 andre land lanseres boken tirsdag 7.oktober, og feiringen finner sted i Halvbroren, Cappelen Damm, mandag 13. Det blir velkomstdrink og noe å bite i fra klokken 18.30, med presentasjon av boken klokken 19.00. Velkommen skal dere være! Arrangementet er åpent for både ungdom og voksne.

ENDGAME har skapt seg et globalt univers, og bare i USA har første bok, Kallet, et opplag på 1000.000 eksemplarer!

Om boken: Tolv står klare til å spille Endgame. De er ungdommer og de er representanter for tolv stammer eller eldgamle kulturer. Disse stammene ble valgt ut for flere millennier siden til å representere hele menneskeheten i et globalt spill for å avgjøre intet mindre enn verdens skjebne.

Gjennom hele historien har Endgame alltid vært en mulighet, aldri virkelighet - før nå.
Innkallingen til spillet skjer ved at 12 meteoritter treffer jorden omtrent samtidig nær hjemmene til de 12. Hver meteoritt inneholder en kodet beskjed til spilleren. De blir innkalt til å møte et sted oppe i fjellene i Kina. Alle tolv kommer. De blir fortalt av et mystisk vesen at Endgame har begynt. De skal kjempe om å finne tre nøkler i en bestemt rekkefølge. Vinneren er den som finner alle tre. Det spilleren vinner er retten til å overleve for hele hans eller hennes stamme når jorda blir utsatt for en katastrofe uten sidestykke.
Reglene i Endgame er enkle: det finnes ingen regler.

 

Tirsdag 14.okotber kl. 18.00 inviterer vi til lansering av boken Vindu mot en annen verden. Møt forfatter Anne-Kristine Augestad, kjent fra blant annet Åndenes makt, og hør hennes gripende og dramatiske historie.

Om boken: Den gripende historien om kvinnen som takket være hjelpere fra den andre siden fant sin klarsynte identitet.

Anne-Kristine Augestad har hørt stemmer og sett indre bilder så lenge hun kan huske. I mange år forsøker hun å fortrenge dette i frykt for at hun har en psykisk sykdom. Etter hvert som tegnene på at hun må skifte kurs i livet blir stadig mer ubehagelige, begynner hun motvillig å tro på sine egne evner og på at det finnes et liv på den andre siden. Gjennom samtaler med menneskene der, de hun kaller de sjelfulle, endrer hun sakte men sikkert sin holdning til seg selv og forstår hvordan hun kan hjelpe seg selv og andre med sin begavelse. Leseren tas med gjennom 24 år av Anne-Kristines liv, fra en tilværelse tynget av maktesløshet, skepsis, redsel og sorg til en verden fylt av ærefrykt, ydmykhet, takknemlighet og kjærlighet.

Påmelding til liv.gronback@cappelendamm.no innen 10.okotber.

 

Torsdag 16.okotber kl. 19.00 ønsker vi velkommen til lansering av Eli Hovdenaks nye barnebok Øya! Det blir korsang, opplesning fra boken og samtale med forfatter. Velkommen til en hyggelig kveld!

Om boken: Bertil og Bettina er to søte og rufsete fugler av litt usikker opprinnelse, med store nebb og caps. Nå skal de på fisketur, og de gleder seg veldig. De ror omkring på sjøen og blir utsatt for de merkeligste situasjoner uten at de aner det. Sjøen er full av store og små dyr, elefanter, krokodiller, sjøtroll o.l Når Bertil og Bettina havner i krokodillens gap tror de at de er inne i en dryppsteinsgrotte, og elefantens snabel blir til en bro i deres forestilling. 

 

Lørdag 18.okotber kl. 13.00 feirer vi 100 årsjubileet for Tove Jansson, og vi får besøk av selveste Mummitrollet på Bok og Bolle! Det blir høytlesning og storfint besøk av trollet alle har et forhold til. Gratis boller til alle barn!

Meld deg på arrangementet og inviter vennene dine her: http://on.fb.me/10JVf2a

 

 

Alle arrangementene er gratis.

Akersgata 47/49.

 

Velkommen!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.