Gå videre til innhold
Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 5!

Nyhet -

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 5!

Mandag 26.januar kl. 18.00 inviterer vi, i samarbeid med Vålerenga Sjakklubb, til lansering av boka Magnus Carlsen. Portrett av en verdensmester. Forfatter Arne Danielsen vil vise hittil upubliserte bilder og fortelle fra sine møter med Magnus gjennom mange år og i flere land. Vi vil også få et eksklusivt møte med Bjørn Gunnar Nesse, Magnus’ sikkerhetsmann i India som vil si noen ord om “Team Carlsen”.

Boka er den eneste komplette presentasjon av Magnus' fantastiske sjakk-karriere, fra starten som åtteåring til og med verdensmesterskapet i Sotsji i november 2014. Med humor og varme fortelles spennende historier til glede for såvel til den drevne sjakkentusiast som til leseren som aldri har rørt en brikke.

 

Onsdag 28. januar kl. 18.00 inviterer vi til lansering av den svært interessante og aktuelle boken Logg av! Forfatterne Thomas Moen og Lars Bratsberg vil presentere boken og snakke om hvordan vi kan finne balansen i vår digitale hverdag. Det skjer noe med oss og vårt forhold til omgivelsene når vi bare kommuniserer digitalt. Og ikke minst stresser vi hjernen hele døgnet når vi hele tiden skal være på og med fordi vi tror at vi kan gå glipp av noe. Logg av er en viktig bok som gir deg mulighet til igjen å finne balansen i livet, å være tilstede både sosialt og på jobb, og sove godt uten å stresse for å få nok søvn.

Påmelding til liv.gronback@cappelendamm.no innen 26.januar

 

Torsdag 29. januar kl. 16.00 inviterer vi til et lanseringsseminar for boken Pedagogikk – en grunnbok. Ulike fagpersoner, deriblant noen av bokens bidragsytere, debatterer temaet Pedagogikkens rolle i kunnskapssamfunnet. Pedagogiske spørsmål søkes i økende grad å besvares gjennom politiske beslutninger og økonomiske perspektiver. Hvordan påvirker dette faget 'pedagogikk' og hvilken rolle har pedagogisk forskning i dette kunnskapspolitiske/økonomiske feltet?

Påmelding til akademisk@cappelendamm.no

 

 

Torsdag 29. januar kl. 19.00 inviterer vi til lansering av Annabelle Despards nydelige diktsamling Ved helt riktig måne. Despard skriver særegent, med sprang som skaper overraskende sammenligninger, og et blikk som er lekende og skarpt. Balansert med et alvor beskriver hun sterke følelser på en overbevisende måte. Hennes dikt "Should you die first", ble i England i år kåret til et av de 50 beste kjærlighetsdikt utgitt de siste 50 år. Også denne samlingen har vakre og sterke dikt om kjærlighet og sorg.

Det blir lett servering.

Alle arrangementene er gratis.

Velkommen!

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.