Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 6!

Nyhet   •   jan 22, 2015 17:00 CET

Mandag 2.februar kl. 15.00 ønsker vi velkommen til lansering av den nye serien Ildkorset med Norges mestselgende forfatter Frid Ingulstad! Da Ingulstad søkte i sin egen familiehistorie, fant hun i Jærens bygdebok noe som gjorde et sterkt inntrykk: En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam og dømt til døden - fordi hun fikk barn med stefaren sin. Dette ble spiren til den nye serien Ildkorset. Velkommen til lansering! Det blir forfriskende drikke og kanapeer.

Onsdag 4.februar kl. 18.00 ønsker vi velkommen til lansering for Sjøskorpionen på Ringerike! Med denne utgivelsen fullføres trilogien om Naturhistorisk museums «tre store» fossiler. Bli med på en uformell feiring!

Det blir presentasjon av boken, konkurranse med bokpremier og selvsagt anledning til å møte forfatterne Jørn Hurum og Torstein Helleve, og kunstneren Esther van Hulsen, som har illustrert alle tre bøkene.

Alle arrangementene er gratis.

Velkommen!

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.